Vist: 743
Paula Lorenzo fa història al batre el rècord de les Balears i es col·loca 3a al rànquing nacional històric del 300m tanques.

El campionat de Balears s.16 i s.18 es va repartir en 3 sessions, dissabte de matí i tarda i diumenge al matí. 12 atletes es van classificar per a aquest campionat, ja que es demanaven marques mínimes per poder participar. El club aconsegueix 9 medalles d'or, 3 plates i 3 bronzes.

Inés Lorenzo va ser les llorejades amb 4 medalles d'or, va guanyar els 100m llisos, els 100m tanques i els dos relleus 4x100 i 4x300m. Llàstima de l'excés de vent que va invalidar les marques, però no cal dir que es troba en una forma espectacular.

Paula Lorenzo, germana bessona d'Inés. Va aconseguir una cosa que molt poc atletes poden presumir a la seva vida, entrar al rànquing històric nacional, aquest cop el de la seva categoria a la prova dels 300m tanques, fa dues setmanes en aquesta mateixa prova la seva germana aconseguia el rècord de Balears, aquesta vegada ho va fer la Paula millorant el temps i entrant per la porta gran d'aquest rànquing. Als 100m tanques es va classificar 2a i també va ser integrant dels 2 relleus guanyadors.

Maria Servera com ja ens té acostumada a l'alçada, va guanyar l'or ia més va aconseguir el bronze en salt de longitud, on finalment va passar la barrera dels 5m. Maria també va ser integrant dels relleus guanyadors.

Cristina Miquel que aquest any s'estrena en la modalitat de 1.500m obstacles, brillant amb una tècnica impecable i va millorar la seva marca de fa 2 setmanes en més de 13 segons, a més va aconseguir els dos títols dels relleus.

Sixto Jiménez es va coronar als poderosos 100m llisos molt superior als seus rivals. A la prova del 300m llisos es va emportar la medalla de bronze. A més amb els seus companys d'equip Pau Gili, Miquel Femenias i Victor Wallrabenstein van guanyar la medalla de plata al 4x300.

Aitor Bengüenchea que a poc a poc es va assentant a la prova del triple salt, va aconseguir el primer títol balear.

Elisa López va aconseguir la medalla de bronze al salt d'alçada de la categoria s.18.

A més a més en aquest campionat van participar Miquel Angel de Juan (relleu 4x100) Saüc Vera (longitud i salt d'alçada) Victor Wallrabenstein (600 i 300) Pau Gili (1.000m) Miquel Femenias (1.000m)