Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 466



Les instal·lacions del RSK  Manacor van ser diumenge passat el punt de trobada dels joves judokes de la nostra comarca. Les edats reservades eren de 7 a 16 anys.

La Lliga Escolar és un esdeveniment basat en la iniciació a la competició i el valor principal, educar a través d’aquesta. El Trofeu  està patrocinat  per l’Ajuntament de Manacor i organitzat pels monitors d’aquest Club, Lluis Llull i Manolo Peña.

El festival s’inicià amb les presentacions del Sr batle de Manacor, Miquel Oliver i la del Sr Sebastià Llodrà, 2º Tinent Batle i delegat de Medi Ambient i Mobilitat. Les paraules de benvinguda per part de la màxima autoritat de Manacor van ser molt aplaudides pels pares i acompanyant allà presents.
 

Puntual, i tal i com estava previst, entraren en funcionament 4 tapissos i 116 nins i nines  van ser els  convocats per aquesta edició del 2023. Ells representaven a les escoles de judo de la comarca. Els col·legis Moli d'En Xema, La Puressa de María, Simó Ballester i Jaume Vidal, totes de Manacor; Mestre Guillem Galmès de Sant Llorenç; Punta de n'Amer de Sa Coma; Na Penyal de Cala Millor; Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere; i els Renshinkan de Cala Rajada i Manacor.

 

Hi havia dues categories, la d'iniciació, és a dir els qui no havien competit mai, i els que participen en els controls escolars vàlids per a la classificació del campionat de Mallorca i Balears.

L'acte finalitzà amb l'entrega dels corresponents trofeus donats  per part de les autoritats allà presents, mentre que la clausura va ser conduïda pel regidor d'Esports, Sr Artur Aguiló, felicitant al pares i mares per la seva implicació dels seus infants amb la practica esportiva i donant l'enhorabona al Renshinkan per dur a terme un festival d'aquestes característiques.