CBC Pinturas Romero 54 - 72 Madre Alberta

Començam la segona volta de la lliga amb una derrota ben lluitada. Els jugadors de Capdepera sortiren cercant la revenja contra els primers classificats, emperò la diferència d’alçada era evident i, darrera una zona difícil de moure, els nostres jugadors es dedicaren a tirar des de l’exterior i encara que tingueren un percentatge millor que l’habitual, no va ser suficient per sembrar el dubte a l’equip contrari que lluitava tots els rebots mentre que els nostres esperaven que la pilota els caigués a les mans. El partit no va ser dolent, però com ja sol ser la tònica de l’equip, la manca de concentració i el sacrifici per moments van donar el partit als líders de la classificació.




Hispania 57 - 72 CBC Cadet Masculí Noah's

Partit davant un rival directe en el qual se disputava la 4ta posició a la lliga entre el quart i el cinquè classificats. El Capdepera va sortir amb moltes ganes i les idees molt definides després de la darrera derrota. El rival guanyava en alçada i joc dur, però la velocitat i la intensitat dels nostres els va fer assolir la victòria, encara que amb alts i baixos al marcador fruit de baixar la intensitat, quan és això mateix el que ens deixa jugar així com ens agrada. Molt contents de veure com els al·lots poden fer partits molt guapos en què estan tots centrats i amb ganes.



CB Capdepera Cadet Femení Noah’s 72 - 28 Bahía San Agustín

Victòria de les nostres jugadores del cadet femení davant el darrer classificat de la lliga. El partit ha estat dominat per ses locals d’inici a final, amb un marcador que ha pujat de manera progressiva, però constant, i amb una defensa molt forta que ha fer que les rivals no hagin pogut fer molts punts. Enhorabona per aquesta victòria que dona ànims a l’equip.


Diada d’Escoletes de la nostra Escoleta de Bàsquet Capdepera Activa a Artà

Un dissabte de diada per als més petits de la nostra Escoleta de Bàsquet Capdepera Activa. Els més petits van gaudir molt i demostraren tot el seu aprenentatge i evolució que com a equip han tingut fins ara. Volem destacar el respecte mutu entre jugadors, entrenadors i pares. Esperam seguir creixent i aprenent de manera divertida. Gràcies per l’esforç a tots i a totes. 




C.B Campos – C.B. Capdepera Mini Masculí  Perera & Partner

El passat dissabte els nostres minis visitaren als companys de Campos, en un encontre que, a priori, havia de ser igualat. La realitat fou diferent, els locals eren un equip molt físic i de molta altura i els nostres no pogueren fer res sota la cistella. Per contra, els nostres, que ja comencen a jugar amb espais i a saber atacar l'1c1, es veren molt intimidat per una defensa d'envergadura un poc tancada, el que va condicionar tot el joc, ni tan sols s'aconseguí aprofitar el contraatac i les cistelles fàcils es fallaven. No va ser un bon partit dels gabellins, que malgrat l'evolució que mostren setmana rere setmana, han d'entendre que ha cada partit sorgirà una nova adversitat i aquesta no ha de ser una excusa per rendir-se, sinó un motiu per lluitar i millorar. Ànims a l'equip i a continuar creixent.



Ciutat d'Inca 93 - 63 C.B. Capdepera  Sènior Café3

Partit molt complicat a la pista de l'inca amb baixes importants. Els gabellins segueixen amb mala dinàmica i passa factura la manca d'alguns jugadors rellevants a una lliga en la qual hi ha equips complets i ben preparats físicament. El partit començà amb un devastador Inca que al primer període quasi no fallà una cistella deixant el marcador amb un 32-13. A partir d'aquí, tot i que els locals no baixaven d'intensitat i pitjaven fort en defensa, els nostres no es rendiren i plantaren cara, aconseguint períodes més igualats (17-14 / 21-16 / 23-20). Als últims partits, un mal període ha condicionat tot el matx, un factor comú que s'hauria d'entrenar més per poder ser competitius. Ara comença la segona part de la lliga i tenen una bona oportunitat de donar la volta a aquestes males sensacions, sobretot si es recuperen jugadors i s'aconsegueix guanyar algun partit. Ànims equip!




CB Capdepera Mini Femení In-Off - Montuïri

Progrés de les nostres nines amb una lluita intensa en els moments de màxima concentració. Encara que hi va haver moments en els quals no hi havia l'esperit competidor dins el camp, les nines han demostrat que quan es concentren i només es fixen en el joc poden treure el millor d'elles, resultant un partit molt interessant i motivador de cara als següents. A seguir lluitant i a jugar com sabem, molt bé nines!!





#aravadeboaravadebàsquet

 
Els partits del proper cap de setmana