Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 554
La VI copa Villaviciosa d'Odón, una de les més prestigioses d’Espanya, va reunir el passat diumenge dia 19 de març, una mica més de 160 participants, cadascú al seu grup pertinent.













La judoka dels Reshinkan Marga Roig, amb unes contrincants molt fortes, va aconseguir amb uns combats molt intensos la merescuda medalla d'or de la seva categoria.
 

En la competició també participà, per primera vegada, Lluís Galian La seva categoria resultà molt dura ja que va haver de fer 6 combats per alçar-se amb la medalla de plata. A la primera sèrie de quatre combats va guanyar dos i va perdre dos, provocant un triple empat pel segon lloc. En la segona ronda va guanyar els seus dos combats alçant-se amb el segon lloc. En Lluis, que actualment resideix a Navarra i entrena al Judo Lizar d’Estella/Lizarra, s’ha format des de petit al Reshinkan, club al que se sent molt lligat, de fet aprofita qualsevol estada a Mallorca per entrenar amb els seus antics companys i el seu professor Pep Mascaró.
 

Altres esportistes de Mallorca a destacar van ser José Luis Escudero del TKK i Manel Fonte del Judo Brenes, que aconsegueixen la medalla de bronze.