Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 976
Tot i que ha patit diverses rotures d'alerons als revols de la carretera que la regidora d'esports havia acondicionat a tal efecte.

"El agarre del asfalto es óptimo. Debería haber más circuitos así", ha dit el pilot que espera que el 2023 sia el seu any, tot i que el cotxe li fa coses rares cada 100 quilòmetres.

Com hauran pogut veure els pocs ciutadans que queden a Capdepera, la carretera del far està tancada amb diversos contenidors per tal de facilitar els entrenaments del pilot asturià. L'únic emperò és que s'ha instal·lat a un hotelet d'Artà. "Estoy más tranquilo" ha dit. 

Des del departament d'esports han fet gestions per tal que l'asfalt fos nou de trinca. "Tanmateix s'havia d'asfaltar", ha dit la regidora que cada dia hi va per veure si es pot fer una foto amb ell. 

Segons conten el pilot li ha promès una foto dedicada en acabar. "És el que s'ha de pagar perquè parlin be de tu" ha dit la regidora. 

Cap Vermell ha pogut aconseguir aquestes dues fotografies que també reprodueix l'"as" anant pel camí de l'Olla. Coses de saber les tresques!

https://capvermell.org/images/2022/12/concurs-xafard/fernandoalonso2.jpg