Vist: 803
En els 100m tanques, relleu 4x100m la primera i 300m tanques i 4x300m la segona. Campionat per Federacions autonòmiques.

El passat cap de setmana a la ciutat de Pamplona va tenir lloc el Campionat d'Espanya sub16 per federacions autonòmiques.
Dues atletes del club d'atletisme Claudia Troppa van ser seleccionades per a aquest campionat. Inés Lorenzo en els 100 m tanques i relleu 4x 100 m i Paula Lorenzo en els 300 m tanques i 4 x 300 m.

Un campionat que cau malament en dates, ja que estem en plena pretemporada preparant les proves d'hivern i amb poques sensacions de competició; així i tot, és una bona oportunitat per a guanyar experiència i es podria dir que és una recompensa per a aquells atletes que van fer una gran temporada l'any passat.

Inés Lorenzo es va classificar com 2a en el seu semifinal, plaça de Q majúscula, que la va classificar directament a la final, on va quedar en una magnífica 7ena posició. A més d'una molt bona 8ena posició per al relleu del 4 x 100 m on Inés amb les seves companyes d'equip (Apol·lònia, Neus i Amèlia).

Paula també va realitzar un magnífic campionat classificant-se en 8ena posició en el 300 m tanques, que va ser final directa i 10ena en el relleu 4 x 300 m amb la resta de les seves companyes (Apol·lònia, Marina i Jimena)

Afegir que aquestes dues atletes del club tan sols són de primer any amb la qual cosa estaven participant amb nenes que són un any més majors que elles.