Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 870
Gran èxit de la primera edició de la cursa d’obstacles The Meadower OCR a la Colònia de Sant Pere.
Més de 200 dels gairebé 300 esportistes inscrits han desafiat el mal temps i han participat en l’esdeveniment



A la fotografia: els guanyadors de la categoria èlit, masculins i femenins i l'organitzador de la cursa, Marc Bisbal.


 

Malgrat les previsions de tempestes, més de 200 dels gairebé 300 esportistes inscrits han participat a la Primera Cursa d’Obstacles The Meadower OCR de Colònia de Sant Pere. Desafiant la pluja i el vent, que ens han visitat a moments, han realitzat el recorregut de 8 quilòmetres a la idíl·lica zona de s’Estanyol, a la Colònia de Sant Pere, i han superat els 30 obstacles que estaven preparats i que han duit gairebé un any de preparació i elaboració.



La jornada ha transcorregut sense incidents i en un ambient competitiu i festiu a l’hora. Els participants han gaudit d’allò més amb els obstacles preparats i que han qualificat de “sorprenents, originals i desafiants”. Entre d’altres, hi havia llançament d’àncora i tir amb arc. Diumenge han competit les categories èlit, grup d’edat, popular i party. Aquests darrers, no cal dir-ho, han estat els més festius de tots.



A la categoria èlit els podis han estat per Àlex Sibot, Marc Grimalt i Marc Castor en la categoria masculina; i per Fuencisla Vaquero, Gaelle Piriou i Bàrbara Company en la femenina.


 

 

A la carrera hi han col·laborat una trentena de voluntaris, a més de membres de la policia local i de protecció civil, que han vetllat en tot moment per la seguretat dels participants.

 

La carrera està dins el calendari d’Elitechip, qui també s’ha encarregat del cronometratge. Es poden consultar les classificacions de totes les categories i els temps registrats a la pàgina web de l’organitzador esportiu.

 

The Meadower és membre d’AOCO, l’Associació d’organitzadors de carreres d’obstacles a nivell estatal, on hi participen més de 20 organitzadors de tota Espanya per tal de fer que aquest esport segueixi avançant. A més a més, aquesta cursa forma part del II Campionat AOCO.