Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 691
Primer cap de setmana de competicions al pavelló del poliesportiu Es Figueral.  A l’inici de la competició tots els partits  dels equips que han començat la lliga s’han jugat a casa. Hem tingut l’oportunitat de veure bons moments de bàsquet per part dels nostres jugadors i jugadores que inicien aquesta nova temporada amb moltes ganes.













CB Capdepera Cafè3  47 - 51 Son Servera

Primer partit de lliga de l'Insular Masculí que s'enfrontà a un Son Servera reforçat respecte a la temporada anterior. Els nostres sèniors sofriren baixes importants i hagueren d'encarar l'encontre amb només 8 jugadors enfront dels 12 del visitant.



El Capdepera va anar al capdavant fins al tercer període, en el qual les forces ja començaren a flaquejar i el Son Servera aprofità l'avantatge imprimint un ritme més alt i fent més rotacions. Tot i això, els nostres no perderen la confiança i lluitaren fins a l'últim instant arribant a posar-se a 2 punts a falta d'una jugada per finalitzar el partit. Donar l'enhorabona al Son Servera per la victòria i als nostres sèniors per la feina realitzada.



CBC Pinturas Romero 61 - 56 CB Binissalem

Primer partit de la temporada que comença amb pujada d’adrenalina per a l’equip júnior. Començant el partit  per davall en el marcador els nostres júniors van tenir dificultats per ficar-se al partit, però desprès del descans, gràcies al treball de tots els jugadors de l’equip, aconseguiren remuntar el partit desprès d’haver estat per darrera el Binissalem a una distància de 13 punts. Gran actuació del conjunt gabellí, que ofereix la seva primera victòria per al Club de Bàsquet Capdepera.






Cadet Masculí 51 - 83 CB Campos

Primer partit del nostre Cadet Masculí, en el qual van debutar cares noves. El cadet es va trobar apurat a l’inici del partit davant un rival molt decidit i amb les idees molt clares. La manca d’alçada es va veure reflectida davant la presència en el rebot per part de l’equip de Campos. A mesura que el partit anava transcorrent l’equip de Capdepera cada vegada es trobava més còmode jugant de tu a tu davant un contrincant alt i agressiu. En aquest punt, l’equip gabellí pogué limitar el joc ofensiu del Campos cada vegada més, cosa que va fer que a cada quart el parcial estigués més a favor del Capdepera.

Molt contents de la ràpida adaptació del grup i amb moltes ganes de que aquest equip jove vagi agafant confiança i tinguin ganes de més. #aravadeboaravadebàsquet



CB Capdepera Cadet Femení Noah’s 48 - 50 Campos

La temporada de les cadets femenines va començar amb un partit d’infart, amb pròrroga inclosa, i que no se va decidir fins al darrer segon. El marcador va estar molt igualat d’inici a fi i la falta d’encert a cistella va ser la gran protagonista, amb molts de minuts on el marcador no se movia per cap equip.



El que ens va quedar molt clar és que ses gabellines són molt lluitadores, perquè essent un equip de 8 contra un de 12, varen imposar el ritme i no varen deixar de lluitar, ni quan per acumulació de faltes varen quedar sense canvis. Enhorabona per la feina a seguir així tota la temporada.



#aravadeboaravadebàsquet