Aconsegueixen 1 medalla d'or, 4 de plata i 5 de bronze

El Poliesportiu de Santa Eulàlia del Riu, localitat de la nostra illa germana Eivissa, va acollir dissabte passat els prop de 140 esportistes classificats de tota la Comunitat de les Illes Balears per a disputar la competició més important de la temporada, reservada als joves de 9 a 12 anys, la final del Campionat de Balears Promeses.

Els 13 representants del Renshinkan es van destacar i van estar a l'alçada mostrant un gran nivell sobre el tapís de la competició aconseguint 1 medalla d'or, 4 de plata i 5 de bronze, a més tres cinquens llocs. Aquestes classificacions el converteixen en una de les millors places de la taula classificatòria.

Els triomfadors del Club del llevant mallorquí són els següents:

Medalla d'or: XABIER FERNANDEZ CEBEY.

Medalles de plata: ADRIÀ SÁNCHEZ ESCANELLAS, LLUIS PALOU GINARD, CRISTINA VICENTE TECERO i FERRAN LOZANO MOREY.

Medalla de bronze: MARIA DEL CARME PONS, SOFIA LLULL, MARC ESTELRICH, ANGEL GARÍ i ERIK GONZÁLEZ.

5è lloc: ZEN THEUNISSE, JOAN POZO i BADR AISSAOUI.