Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 946



Aquests dies Manacor s'ha trobat immers a les Fires i festes, i són molts els actes programats per les institucions tant esportives com culturals.
Una de les activitats que no hi pot faltar és el festival de judo infantil Moli d'en Xema, en aquesta ocasió la 7a edició. 
Amb un ambient primaveral, el pati del Col·legi es va vestir de gala per acollir els prop de 250 acompanyants i els 118 nens/es apuntats, que van fer les delícies de tots els allà presents. El Trofeu és patrocinat per l'Ajuntament de Manacor i organitzat per l'AMIPA i el Club Renshinkan.



Començà puntualment,  tal com estava previst amb les paraules de benvinguda per part del Sr Batlle Miquel Oliver, mentre que la clausura la va dirigir la Presidenta Antonia Serra. Tots dos van lliurar les distincions a les escoles participants vingudes: Juniper Serra (Petra), Rosa del Vents (Colònia Sant Pere), Renshinkan (Cala Rajada), Mestre Guillem Galmès (Sant Llorenç), Punta de n'Amer(Sa Coma), Na Penyal (Cala Millor); de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Renshinkan, i els amfitrions del Col·legi Molí d'en Xema. 
Espectacular l'actitud per part dels petitets i genials els competidors promeses, futur del judo balear.