Balanç de les diferents categories dels equips de l'Escolar així com van acabant les seves respectives lligues.
CADETS SEGONA REGIONAL GRUP "C"
CADETS "B" DE L'ESCOLAR



Com se sap el Cadet "A" de l'Escolar abans de començar la temporada tria als jugadors que segons criteri dels tècnics poden donar millors resultats i competir amb més garanties i, en segon lloc, queda l'equip "B" amb els restants jugadors.
El campió d'aquest grup va ser el Montaura dels trenta partits jugats 26 guanyats, 3 empats i 1 partit perdut.

L'At. Escolar ha estat el fanalet vermell, coer: 30 partits jugats, 26 derrotes, 3 empats i 1 victòria.
Izan Moráis Castillo amb quatre gols i dos de penal va ser el màxim golejador de l'Escolar.

Al llarg del campionat hi hagué tres encarregats de dirigir l'equip: va començar José Luis Triguero d'entrenador (va posar el títol) i Raúl Sogord delegat que també va fer d'entrenador. Aquest duo va estar fins a la jornada deu. En la dotze va començar oficialment d'entrenador Guillem Danús Servera al costat d'Antonio Muñoz, delegat, aquest duo va estar fins a la jornada vint-i-set, quan va presentar la dimissió en Guillem. I les tres darreres jornades la banqueta va estar sense entrenador. Antonio Muñoz Pozo com a delegat, va dirigir a l'equip.
Quant a la classificació l'Escolar va quedar en el darrer lloc, aprofit aquestes línies per a transmetre als entrenadors que va tenir l'equip, als seus delegats i especialment als jugadors, les meves felicitacions pel seu comportament i aguantar al peu del canó tot el campionat, donant mostres de ser uns grans esportistes.

Els jugadors del darrer partit; Manuel Lorenzo Salvador, Marc Abaga Díaz, Izan Moráis castell, Alfonso Muñoz Alemany, Adrián Alonso López, Gerard Pellicer Frontera, Gabriel Moll Briones, Samuel Martin Alvia, Miguel Pérez Muñoz, Marc Ángel Macarro Thiemann, Alex Llobera Godoy, Martí Recio Huesca i Asier Ezequiel Acosta Espinosa.


Fotografia d'en José Luis Triguero 


Fotografia d'en Guillem Danús 





Miquel Bestard