Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 949
Competició celebrada al Poliesportiu de Capdepera



El Poliesportiu Es Figueral de Capdepera va ser l'escenari d'aquesta competició. La pandèmia i dos anys d'aturada no han privat que els esportistes es concentressin de nou en aquest gran Trofeu, el més especial que s'organitza a les nostres Illes i així ha quedat mostrat amb la carta presentació d'aquest 2022.

205 esportistes i 22 escoles de judo Hokkaido (Bèlgica) Sant Fernando (Almeria); Sant Pedor, Montserrat, Bushido i Judo Danes (Barcelona);  Es Castell, Escola Menorquina de Judo i Haruca (Menorca); i Judo Eivissa i Samyd (Eivissa); Taikukan, Superhero Akademi, Dojo Muratore, Mallorca Nord Judo, Tokushinkan, Budo Zen, Sant Josep Obrer, Judo Felanitx, judo Brenes, Judo Ca Pastilla i el Renshinkan (Mallorca).
Enguany tot un rècord.









L'organització RSK, conjuntament amb la delegació d'arbitratge de la Federació Balear de Judo van tornar a brillar amb llum pròpia.





Desfilada d'obertura i clausura del campionat, finals a l'estil Gran eslam. 4 tatamis en perfecte funcionament i 41 categories en joc van ser les credencials que van fer que la graderia vibràs una vegada més amb el millor judo absolut i juvenil, masculí i femení del nostre territori nacional.

La presentació de l'acte va començar puntual tal com estava previst a les 15.45, l'encarregat va ser el president de la Federació Balear, Sr. Miquel A. Bisquerra, mentre que la clausura i el lliurament de medalles la responsable va ser la delegada d'Esports del Ajuntament,  Marga Rico.

El Club Renshinkan va ser el vencedor d'aquesta nova edició, amb 65 punts, (9 ors, 5 plates, 5 bronzes) la segona plaça va ser per al Taikukan amb 41 punts (7 ors,1 plata 3 bronzes) i en tercer lloc va ser el Mallorca Nord Judo de Pollença amb 39 punts (3 ors, 6 plates i 6 bronzes).







Els medallistes del Renshinkan són els següents:

Medalla d'or: ANNIKA BOSSI, DEBORA BRIGUITTE CORDOVA, MARGA ROIG, ADRIÀ CARDOSO, ERIK LADO, JAUME JOAN MAS, ALEX NIKOLAEV, JOSE DAVID SEBASTIA, ILIAS EL YAAGOUBI

Medalla de plata: ESTHER FERRER, ISMAEL GARCIA, MIQUEL MAQUEDA, LOIS ANLLELINO ALFONSO, EL HOUCINE IKKEN.

Medalla de bronze: ROUDAINA LAMTIRI, GABRIEL ORTUÑEZ, JOSE DAVID SEBASTIA, ELIAS EL AKKAOUI i XAVIER LLITERAS LOPEZ.