Lluís Llull: argent al Campionat de Catalunya júnior

Adrià Cardós disputa la medalla, a la Super Copa Internacional d'Espanya d'Alacant 2022 















Lluís Llull: argent al Campionat de Catalunya júnior

Lluis Llull va obtenir un excel·lent resultat a Barcelona. El campionat de Catalunya és, sens dubte, un dels més forts del nostre territori nacional. Amb un quadre eliminatori de 32 esportistes en la categoria de 66kg, en Lluís inicià el seu camí cap a la medalla, guanyà 3 combats per la màxima puntuació, ja a la final un error tàctic el rellevà a la segona plaça. Ara el seu principal objectiu és la fase sector, classificatòria per disputar la final nacional.

Adrià Cardós disputa la medalla, a la Super Copa Internacional d'Espanya d'Alacant 2022 

Els infantils i cadets del Club que dirigeix ​​Pep Mascaró, van estar presents a Alacant. Adrià Cardoso actual medalla de bronze a la final Nacional 2021, va guanyar 3 combats, però en perdé un en les eliminatòries, després en la disputa per a la medalla perdé contra el representant de Canàries.
Jaume Joan Más, va véncer en el seu primer combat al de Cantàbria, perdé la segona ronda contra Andalusia, i ja a la recta per a la medalla perdé contra les Canàries, aconseguí la novena plaça en un quadre eliminatori de 43 esportistes.
Soy Theunisse, cadet, començà guanyant el seu combat però un error de càlcul ho retira de la competició sense opció a repesca.
Eric Lado i Ismael Garcia, van fer excel·lents combats però no obtinguéren resultat.