Dos-cents vuitanta-cinc participants en quatre categories. Carlos Blanes i Miquel Alzina segon lloc per parelles.




El CLUB ATHLETIC CAPDEPERA organitzà amb l'Ajuntament de Capdepera la cursa de "RESISTÈNCIA BTT WIKIKI CALA AGULLA", puntuable per a l'Open de Resistència s'Escapada el dissabte dia 19 de febrer. Una cursa de mountain bike en un ciruit dur i exigent des de Cala Agulla al voltant del coll de Marina. 



Hi participaren 285 corredors en quatre categories. Val a dir que la sortida de tots els corredors durà gairebé un minut.






La convocatòria era a les 15h però l'acreditació de tanta gent creà una llarga coa ben gestionada per l'organització.





És una carrera competitiva en les modalitats d'individual o per equips de 2 components, que consisteix a donar el màxim nombre de voltes a un circuit d'aproximadament 7,8 km durant un temps mínim de 3 hores. Els corredors per equips havien de passar pels controls en menys de 10 segons de diferència, en cas contrari són penalitzats. 





Abdón Vich i Isidre Amengual foren els guanyadors absoluts per equips amb set voltes en un temps de 03:17:41. Carlos Blanes i Miquel Alzina entraren a 1:54" en una molt bona segona posició.



David Muntaner Juaneda guanyà la categoria individual amb un temps de 03:16:50 i 9 voltes. Efrén Fernández Carrión fou segon i Miquel Carrio Sard aconseguí la tercera posició amb una volta menys.



La cursa no gaudí d'un gran dia, on el vent bufà de nord. Tot i això oferí aquestes belles imatges:



Una cursa que ha deixat una molt bona impressió i que segurament es consolidarà com una referència esportiva més de Capdepera.





Com sempre la presència de Protecció civil aporta seguretat a l'organització de l'esdeveniment. Moltes gràcies!!


Enhorabona a l'organització i a tots els participants!!!