Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 902

 

Zona 5 UM Beach House Portals 40 - 68 C.B. Capdepera Café 3 Sènior Masculí

Partit sense gaire història. Al nostre insular li tocà visitar un Zona 5 amb baixes importants i tot i que ho intentaren de valent, els nostres sèniors saberen aprofitar aquesta avantatge i agafar distancia al marcador. Cal dir que el primer període el guanyaren els locals però quan el Capdepera es ficà dins el partit, va saber atacar les febleses del rival aconseguint ser millor en molts dels aspectes del partit. Per circumstàncies, l'encontre no va ser dels més entretinguts, ni de ritme alt, però s'ha de donar l'enhorabona al nostre equip pel bon partit realitzat i ànims als nostres amics del Zona 5 que segur que quan tornin a tenir l'equip complet tornaran a ser competitius. Amb això, el Capdepera es col·loca amb 2 victòries i 2 derrotes a la lliga més competitiva de la categoria insular masculí, havent competit tots els partits. No està gens malament. #aravadeboaravadebàsquet


C.B. Capdepera Mini Mixt - C.B. Felanitx

Primer partit de la segona fase que els nostres minis poden jugar a casa, amb la seva afició, després de molt de temps sense poder jugar al nostre pavelló i que els pares i mares ho poguessin gaudir. L'encontre va servir per poder practicar l'aprés als entrenaments, per divertir-se, per posar-se reptes i sobretot, per aprendre a assolir-los. Bon ambient per part dels dos equips, que amb respecte i esportivitat gaudiren i feren gaudir d'aquest esport. Ara toca continuar treballant per millorar i aprendre el que significa jugar a bàsquet en totes les seves facetes. Enhorabona als dos equips!!




Pollença - C.B.Capdepera Perera & Partner Premini masculí

Primer partit de la segona lligueta jugat contra un dels equips que ja vàrem jugar a l'anterior.
Va ser un partit molt entretingut on els nostres nins sortiren a demostrar les ganes que tenen de millorar i de posar en pràctica tot el que practiquen als entrenaments. El partit estigué ple d’intensitat, passades i cistelles.Desitjant que aquests nins no aturin de millorar i de fer-nos gaudir.


 

CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt 58 - 56 Sa Indioteria

Victòria de l’equip infantil en un dels partits més emocionants de la temporada. El partit ha començat amb els/les locals un poc nerviosos/es i descentrats/des, el que ha fet que els visitants agafassin un avantatge de 12 punts. Però poc abans del descans els/les gabellins/es han començat a reaccionar. Durant la segona meitat del partit s’ha anat retallant aquest avantatge, fins arribar als darrers minuts amb possibilitats de guanyar el partit. A falta de 52 segons del final ha arribat el tan lluitat empat i una bona defensa i una cistella a 6 dècimes del final ha acabat donant la victòria. Enhorabona als jugadors i les jugadores per lluitar fins al final.



Santanyí - C.B.Capdepera Premini femení

Primer partit de les nines més petites del club després d'una llarga aturada. Ens van deixar gaudir d'un capvespre ple de diversió i bàsquet, posant en pràctica tot l'aprés fins aleshores veient així una immensa evolució. Les nines van sortir donant el seu màxim des del primer minut del partit, aprenent de cada situació. I és que ens han demostrat una vegada més que estan disposades a superar-se dia a dia.





#aravadeboaravadebàsquet