Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1157
Pollença i Port 2 - Escolar 1

foto arxiu


Benvinguts siau estimats amics tots quan sou...
El partit d'aquest dimecres vespre correspon a l'últim partit de lliga, que tanca la primera volta d'aquest complicat campionat de lliga de primera regional. Refrescar que aquest partit es va suspendre a causa dels positius que presentava el nostre Escolar al moment oficial de disputar aquest encontre.



Seguim dins aquesta, ja normalitat de baixes infinites. Davant aquesta circumstància ja no es pot fer res. És un hàndicap assimilat que fa temps que ha deixat de ser una novetat. Un ibuprofén, cinc juvenils i a tirar milles! Pel partit d'avui la dupla dels Ramis han tingut a bé alinear als següents jugadors: Alexis sota els pals. Lliteres, Franco i Fajardo. Ivan Campo i Lluís Maya de pivots. Torres, Barrantes i Álvaro a la mitja. En punta Héctor i el 'cavallet de bastos' Toniet Serapio. La primera part a començat amb un Pollença a veure'ls venir, sortint a un ràpid contraatac. A la segona jugada del Pollença, sobre el minut quatre, ha marcat el primer gol del partit.

El Pollença després del gol s'ha dedicat a contemporitzar el joc. Un joc de cama falaguera i rostit com un ciuró dins la sabata. L'Escolar ho ha intentat en tot moment. Hem patit una mica al centre del camp i de la defensa, però en línies generals ho hem fet bastant bé. Hem cregut amb nosaltres mateixos i l'actitud és la bona. Tal volta hem merescut un poc més de premi al joc desplegat. Al minut quaranta-quatre, el Pollença després d'assetjar la porteria de l'Escolar ha marcat d'un tret des de fora l'àrea el dos a zero, amb què ha acabat la primera part.
El dos a zero ha acabat de matar al partit i ha deixat una segona part molt costerosa a un Escolar coratjós i amb punt d'honor.



La segona part ha sobrat a l'un i als altres. Molt còmode pels locals i fora gairebé possibilitats per l'Escolar que ha provat de posar una mica de coent a tot aquest mal son que són els mesos de gener i febrer. La bona notícia de tot això ha estat la reaparició de Javi Maya, després d'uns quants de mesos d'inactivitat per culpa de la lesió.
Al minut vint-i-vuit, per posar una mica d'emoció al partit, en Lliteres ha marcat al dos a un. La veritat és que l'Escolar s'ho mereixia, ja que en tot moment ho ha intentat. De fet, l'entrenador ha encomanat a Torres i a Lliteres missions clarament més ofensives.



En resum, partit molt digne per uns verds que en cap moment han donat el partit per perdut. A les acaballes el Pollença s'ha posat nerviós davant de la resistència verda-i-blanca.
El proper cap de setmana anirem a mollar el bou dins la pesquera del Montaura a veure si hi ha una mica més de sort.

Fins aviat estimats tots quan sou...que vostès ho passin bé.

Visca l'Escolar victoriós!


Biel Torres