Vist: 1196

Diumenge 28 de novembre se va celebrar a La Vileta de Palma la VII edició de la cursa Nòrdic Palma, organitzada pel club Palma Nòrdic Walking i el comité de Marxa Nòrdica de la Federació Balear de Muntanya (FBME). Se celebrava el campionat de Balears per equips.

La cursa se va celebrar en un traçat improvissat degut a les pluges caigudes aquells dies que feien impracticable el recorregut previst en un principi. Tot els corredors destacaren la labor dels organitzadors per organitzar la prova.

Pel que fa als resultat destacar les curses de dues gabellines que féren pòdium. Na Maria Servera Gelabert (Club Nòrdic Llevant) va fer primera de la categoria veterana C, amb un temps de 1:55:12 i na María dels Àngels Alzina Gómez-Quintero (Club Myotragus), segona de la categoria veterana B, amb un temps de 1:37:21.