Els partits a Capdepera es juguen al pavelló de s'Alzinar

CB Capdepera Noah’s 63 - 13 Son Servera
Infantil Mixt
4 desembre 2021

Victòria contundent del conjunt infantil davant el 4rt classificat de la lliga. El partit ha estat dominat des del primer minut pels gabellins i gabellines, que han començat amb un parcial del 26-4 als 10 primers minuts. Al darrer quart s’ha tancat el marcador i aquest resultat assegura la 3ª plaça del CB Capdepera. Tots/es els/les jugadors/es han aportat el seu granet d’arena en un partit molt col•laboratiu.

Pollença - C.B.Capdepera
Premini Masculí

Nou partit dels nostres nins i una nova experiència per aquests al·lots. Partit molt entretingut i divertit, on els companys del Pollença ens mostraren un altre nivell de competitivitat i ens ajudaren a comprendre que no es pot donar cap pilota per perduda. Una setmana més, seguim creixent i gaudint de l'esport de la cistella.

Llucmajor - C.B.Capdepera

Premini Femení

Quart partit del Premini Femení contra les companyes de Llucmajor, on les sensacions van ser molt diferents de les que ens tenen acostumats. La son es va apoderar d'elles fent que no poguessin mostrar a la perfecció tot l'aprés, així com l'evolució tinguda al llarg d'aquestes setmanes. Partits com aquests són necessaris per millorar i aprofitar més que mai l'aprenentatge a partir dels errors. I així ho van fer les nines, intentant treure finalment el seu màxim tot i el ritme que va marcar el partit. Estem segurs que el pròxim partit ens tornaran a sorprendre, gaudint novament del que tant els caracteritza.

#aravadeboaravadebàsquet

Aquí teniu els partits de la setmana, els partits a casa les jugam al gimnàs de s’Alzinar, malauradament no hi ha suficient cabuda per a l’assistència de públic.