Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1137



Porto Cristo - C.B.Capdepera

Premini Masculí
20 novembre

Nou partit dels més petits del club i una mostra més de que aquests nins no deixen de millorar. Partit molt entretingut, tant els jugadors de Porto Cristo com els gabellins posaren en pràctica tot lo après durant la temporada, enhorabona a tots i desitjant que segueixin cresquent com a jugadors.

 


C.B. Son Servera - C.B. Capdepera

Mini Mixt
20 novembre

Partit molt interessant i bonic el que es va viure el passat dissabte al poliesportiu del Son Servera en el qual els dos equips aconseguiren anotar una gran quantitat de punts. És el quart partit de lliga dels nostres minis i ja es va notar una gran millora, sobretot en la defensa, a on els jugadors i jugadores estigueren més concentrats i aconseguiren aplicar conductes bàsiques de la defensa sobre la pilota. En atac, cal destacar que tots els nins i nines aconseguiren ficar cistella gràcies a que començaren a aplicar petits conceptes del joc en equip. Enhorabona a aquests nins i nines, que passet a passet es convertiran en el futur del Club Bàsquet Capdepera.
 

CB Capdepera Noah’s  44 - 51 Artà Bàsquet
Infantil Mixt
17 de novembre

Partit amb dues parts totalment diferenciades en el que respecta al joc. La primera part, clarament dominada per l’Artà, on la falta d’encert, però no d’opcions, dels locals va fer que arribassin al descans amb només 15 punts i amb una diferencia de 20. La segona, amb una reacció dels gabellins i de les gabellines que varen remontar el partit fins a posar-se amb opcions de guanyar, però al final no va se possible. L’enhorabona als dos equips per la feina feta.


 


Sineu 85 – 76 C.B Capdepera Pinturas Romero

Júnior
20 de novembre

Partit molt igualat on els petits detalls decantaren el partit per l'equip del Sineu, jugant amb una defensa zonal i sabent molt bé el que havien de fer per poder guanyar el partit.
Els gabellins lluitaren fins al final del partit. Durant el partit, el marcador va anar variant i només en una distracció de 5 minuts, el conjunt local va agafar un avantatge de 15 punts i va ser impossible remuntar, encara que ho varen intentar.
Una passeta més per arribar als objectius marcats durant la temporada.

 

Partits de la propera setmana:

#aravadeboaravadebàsquet