Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1030
Bons resultats dels equips infantil i sènior



 

CB Capdepera Mini Mixt - Son Servera
22 d'octubre 2021

L'equip mini mixt disputà el seu primer partit de lliga contra el Son Servera i per a molts nins i nines fou el primer com a jugador de bàsquet. Els nervis, la il·lusió i l'emoció es notaven a l'ambient després de quasi dues temporades sense poder jugar partits. L'encontre va ser disputat i bonic i el més important és que els dos equips gaudiren jugant a aquest esport i amb els seus companys. Donar l'enhorabona al Son Servera per la bona feina i les gràcies a tots els pares i mares dels dos equips pel gran ambient que donaren i per encoratjar als nins i nines a lluitar i a passar-s'ho bé. Del nostre equip només cal dir que demostraren que són capaços de fer-ho molt bé, tant dintre com fora de la pista i de segur que ens donaran moltes alegries.




Insular Masculí. CB Capdepera Café3 84 - 61 Joan Capó
22 d'octubre 2021

Segona victòria de l'insular masculí en menys de tres dies. Aquesta vegada el rival fou un Joan Capó (Felanitx) ple de jugadors molt joves que defensaven amb bona intensitat, però el Capdepera sortí, com ja comença a ser un costum, amb un ritme de joc alt, intentant robar pilotes en defensa per poder sortir al contraatac i ficar cistelles ràpides i fàcils. Al primer període ja s'havia aconseguit una bona renda i acabà la primera meitat amb un avantatge de vint punts. A la segona meitat el joc no va ser tan dinàmic a causa del desgast físic i per la defensa zonal proposada pels visitants. Així i tot es va moure bé la pilota i es veren jugades i situacions bastant interessants. Finalment es va mantenir la diferència i s'aconseguí així una victòria treballada de principi a fi. Enhorabona a l'equip i a seguir millorant.




Son Servera 37 - 86 CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt
23 d'octubre

Gran partit dels jugadors i jugadores de l’infantil contra l’equip de Son Servera. Des del primer moment s’ha vist la diferencia entre els dos equips, començant amb un parcial de 0 - 18. Durant el partit hi ha hagut alts i baixos, però ha estat dominat per l’equip gabellí durant els 40 minuts. A més, a partir del descans els de Capdepera han començat a imposar una defensa pràcticament perfecta, que ha resultat en un 3 - 30 en el darrer quart. Destacar el gran partit de la nostra jugadora Esther, amb el número 7, que ha aplicat una defensa espectacular.
 


SCD Hispania 81 - 63 CBC Pinturas Romero Júnior Masculí
23 d'octubre 2021

El júnior de J. Ferrera es trobà per primera vegada amb un rival dur i molt agressiu, en un partit molt físic en que els dos equips han competit amb un marcador molt igualat fins al descans. Després de la pausa l’equip rival ha sortit amb un joc molt més físic que abans, al que el conjunt gabellí no li ha pogut fer front,  i pel qual el contrincant poc a poc s’ha allunyat del Capdepera, donant com a resultat la derrota final.

 




Partits 29 i 30 d’octubre.

La gran novetat d’aquest cap de setmana és l’inici de la competició dels Premini, categoria en la que tenim el gust de presentar dos equips: un femení i un masculí. L’orgull del Club és poder presentar equips a les categories d’edats inferiors, per tant estem molt contents de l’acollida que està tenint el bàsquet entre els més petits. Així és que us convidam a venir a animar a aquests nins i nines que s’estan iniciant en la pràctica del nostres esport i que tanta il·lusió hi posen. A més dels preminis, teniu una cita amb els nostre Sènior Cafè3, imbatible a la competició, aquest divendres, i un súper pla de dissabte vespre amb el Júnior Pinturas Romero.


#aravadeboaravadebàsquet