Conversa amb Miquel Bestard





"Crec que el millor per al bé de l'equip i de la plantilla és estar una o dues temporades sense entrenar perquè els jugadors coneguin a altres entrenadors amb altres idees".







Entrenador de l'equip de segona regional de l'Escolar les temporades 2019-2020 / 2020-2021. Després de l'excel·lent campanya amb ascens inclòs, Isma Venera no entrenarà la pròxima temporada.

- Per saber la seva opinió al respecte parlam amb ell perquè ens expliqui les seves raons. Ens va dir:

- La nova directiva em convidà a seguir entrenant al primer equip, però dos mesos abans d'acabar la lliga ja havia pres la decisió de no continuar la pròxima temporada. Amb aquestes dues temporades que he dirigit a l'equip conec molt bé als jugadors ells també em coneixen a mi. Crec que el millor per al bé de l'equip i de la plantilla és estar una o dues temporades sense entrenar perquè els jugadors coneguin a altres entrenadors amb altres idees.

- A què es deu aquesta excel·lent temporada?
- Ha estat una temporada espectacular quant a resultats, hem aconseguit ser una pinya, jugadors i cos tècnic amb ganes de competir amb un gran esforç fins al final del campionat, els jugadors van entrenar gairebé el 100 per 100 durant tota la temporada, també en els dies que el torneig va estar aturat per culpa de la pandèmia, .
En els partits finals les ganes i el compromís dels jugadors va ser tant que alguns jugadors amb lesions lleus no van voler perdre's els partits, aportant el seu gra d'arena volent jugar. De fet ho van fer segons les seves possibilitats.

- La temporada 2015-2016 al costat d'Ángel Domínguez entrenant a l'Escolar vau aconseguir la permanència de l'equip en primera regional, vas decidir la temporada següent no entrenar al primer equip però la temporada 2016-2017 vas dirigir des de la banqueta a l'equip de juvenils aconseguint l'ascens a primera regional preferent, següent temporada amb l'equip juvenil vau estar a punt de jugar la liguilla d'ascens a Nacional. Ocorrerà el mateix aquesta temporada 2021-2022 entrenar a un altre equip de la pedrera?
- La meva decisió és ferma però dins d'una o dues temporades si se'm requereix penso tornar a entrenar a un equip de l'Escolar, aquesta propera temporada és per a descansar.

- Per a acabar?

- El meu agraïment a tota la plantilla al costat de Miquel Bordoy (delegat), Miquel Vives (fisio), Jaume Moll primer i Pere Danús després (preparadors físics), tots ells van ajudar a formar aquesta gran pinya que he esmentat abans els quals es van portar meravellosament durant tota la temporada.

La nostra experiència ens diu que temporades com aquestes són molt difícils de repetir. El que hem observat d'Ismael des de la tribuna és que Ismael és una persona seriosa amb compromís, concentrada en el seu treball respectant als seus jugadors sabent-los transmetre amb bons modals les seves consignes, es va merèixer i va aconseguir el respecte dels seus jugadors, segurament serà per a tots una temporada bastant difícil d'oblidar.

Miquel Bestard