Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1017




Les instal·lacions del RSK  Manacor van ser, diumenge passat, el punt de trobada dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys. La Lliga Escolar és un esdeveniment allà on la base és la iniciació a la competició i el valor principal, educar a través d’aquesta.

El festival, que està patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzada pels monitors del Club, Lluis Llull i Manolo Peña. En aquesta ocasió van participar 60 esportistes, entre nins i nines,  convocats per aquesta edició 2021. Per dur endavant  aquest multitudinari acte es var necessitar la col·laboració de tot el club i va ser conduit de manera molt brillant pels esmentats professors.

 A causa a la situació sanitària que encara vivim en aquests moments, es va haver de fer amb 4 torns. Ja que  la cabuda permesa a la instal·lació esportiva era de  15 atletes més un acompanyant per sessió. Sempre amb el protocol indicat per l’ocasió, certificat de responsabilitat, neteja de les mans, presa de la temperatura, entrada per la porta principal, sortida per la d’emergència, etc ...