Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1440

Esperançadora recta final de temporada. Cadets classificats per la final.

Pre-mini





CB Capdepera Toni Gómez Construccions pre-mini mixt

Els nostres nins i nines jugaven aquesta setmana contra els nostres companys d'Artà. El partit va ser molt entretingut i els dos equips ens donaren un bon espectacle de diversió i bon bàsquet.

Una setmana més veiem com aquests nins i nines ens demostren que el futur del bàsquet a Capdepera està assegurat.
 


Dakota Alcúdia 72-46 CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt.

 El conjunt infantil finalitza el seu pas per la lliga de semifinals al caure davant l´únic equip que no ha conegut la derrota en aquesta lliga, un partit en el que ens van deixar amb un gust agredolç ja que les darreres setmanes estaven en una ratxa positiva. Varen caure per 26 punts de diferència jugant un dels pitjors partits de la temporada. Amb una mica més d'ambició, concentració i intensitat podrien haver complicat una mica més aquest pas tan plaent de l’Alcúdia cap a la final.






Manacor 60 - 71 CB Capdepera First Sun Cadet Masculí.

Victòria del CB Capdepera a la semifinal de la final a 4 contra el conjunt de Manacor. El partit ha començat amb 5 minuts en els que els gabellins no trobaven el ritme, però han sabut recomposar-se i començar a guanyar avantatge en el marcador. A finals del tercer quart l’avantatge era de 20 punts, el major del partit, i això ha permès a l’equip jugar amb aquesta avantatge. Enhorabona al conjunt gabellí que se classifica per la final del seu grup!!



#aravadeboaravadebàsquet