Vist: 1968
Miquel Alzina (6è M50), Angel Murillo (11è M30) i Carlos Blanes (19è M40)

L'Athetic Club Capdepera va participar a l'Open d'Espanya BTT XCO Cofidis Cala Rajada-2021 amb tres corredors que corrien a una categoria diferent cada un.

Miquel Alzina "Cuní", corredor avesat a la duresa i explosivitat de les proves ciclistes va fer un gran paper tot i que no sortia en els llocs de davant. I, en aquestes curses és difícil avançar els contraris (normalment demanen pas). Sortí a la primera tongada, igual que Carlos Blanes, a les 9,30h, a la cursa Master 40/50/60 (M). El podeu veure a les fotografies següents amb el dorsal 513.

Fou molt regular en el temps realitzat a les tres voltes: 18,54  -- 19,31 -- 19,09 i acabà per davall de l'hora 57,34.

A la tercera volta fou el referent de un grup de corredors, com es pot veure a la foto.

Quedà molt satisfet de la cursa.

Carlos Blanes, amb el dorsal 437, ens confessà que li agraden i s'adapta millor a les proves de resistència. Tot i això entrà en dinovena posició amb uns temps de 21 minuts cada volta, i acabà amb un temps d'una hora i quatre minuts.

La competició a la seva categoria és molt gran.

Angel Murillo, amb el dorsal 312,  va sortir a les 10:40 a la categoria M30, va fer quatre voltes amb una gran regularitat: 0:18:41 0:19:46 0:20:09 0:19:39  amb un total de 1:18:16 i quedà en una molt digna i meritòria onzena posició.