Derrotes del femení, victòries de les categories inferiors

C.B. Capdepera Sènior Femení Keops 50 – 59 C.B. Muro

Partit aplaçat i jugat entre setmana i al que a més, per circumstàncies especials, no es va presentar el conjunt arbitral havent d’assumir aquesta tasca entrenadors del nostre Club. El partit va transcórrer sense incidències i va estar igualat en tot moment. Al final petits detalls van decantar el marcador cap a l’equip visitant.

Esporles 35 - 86 CB Capdepera Noah's Infantil Mixt

Segona victòria consecutiva dels nostres infantils a la seva visita a Esporles. Des del primer moment varen agafar avantatge al marcador el que va fer que el segon període fos poc intens. Després del descans un parcial de 35-5 va propiciar que es tanques el marcador a pocs segons del final del tercer període. Sens dubte el millor del partit va ser el poder recuperar a tota la plantilla després d’aquests mesos amb tant de jugadors lesionats.

Cadets CB Capdepera First Sun Cadet Masculí 72 - 41 CIDE

Darrer partit de lliga dels cadets de Capdepera que ha acabat amb una còmoda victòria. Amb els gabellins ja classificats pel playoff i jugant contra un dels darrers classificats, el partit ha estat senzill i no hi ha hagut sorpreses. Els visitants han intentat fer una defensa en zona per aturar el joc, però no ha estat efectiva, ja que el Capdepera ha anat augmentant la diferencia al marcador minut a minut. Enhorabona als cadets per la temporada que han fet fins al moment i ànim pels darrers partits.

CB Capdepera Keops Sènior Femení 49- 83 C.B. Molinar

Partit igualtat fins al descans, en el que el conjunt gabellí va aguantar el ritme tant en l’aspecte ofensiu com en el defensiu. A partir del tercer quart l’equip de Capdepera va acusar el desgast dels dos primers períodes i es va anar desconnectant del partit fins arribar al resultat final.