Dissabte passat i en l’ambient de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la 6a edició del Torneig infantil.




La sisena edició del torneig infantil del trofeu Molí d'en Xem, enguany amb mesures excepcionals per la situació COVID-19. Així,  es varen fer 3 torns i es permetia l’entrada a 2 acompanyants per esportista, això si, amb una fulla de responsabilitat signada on constava que els darrers 14 dies  no havien tingut cap símptoma compatible amb la COVID-9, presa de temperatura, rentada de mans, distància de seguretat entre persones, entrada porta principal i sortida per la d’emergencia, màscarilles, etc etc etc, Tots uns requisits  que varen donar molta seguretat i confiança per part de les entitats organitzadores,  l’ AMIPA del Col·legi i el Club Renshinkan. El festival sens cap dubte  tornar sortir molt bé.

Puntual com estava programar, va començar,  l'acte de forma puntual. La presentació del festival va ser a càrrec del  president del Club Pep Mascaró, mentre que les paraules de benvinguda i cloenda van ser per part del Batle, Sr. Miquel Oliver i la Presidenta de l’AMIPA., Benvinguda Febrer. 

El pati del Col·legi manacorí Molí d'en Xema, va ser l'escenari en què 95  nins i nines  dels 4 fins als 15 anys  van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiren de les millors actuacions del judo escolar.