Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2089

Ex president i jugador. Principal valedor del 50è aniversari del club.



Viatges a Barcelona, contactes amb la Federació perquè Paco Acuñas fes una selecció de tercera divisió Mallorca, convidar per carta a tots els que es va recordar havia format part del club, placa per als ex-presidents, preparació del torneig de futbol base, etc.

En la temporada 1991-92 la gent que hi havia en el club estava cansada Matías Sánchez, gairebé per obligació perquè el club no desaparegués, va agafar les regnes. Per part nostra i la de l'aficionat l'agraïment cap a Matías.

En Jaume va néixer en Artà, als nou anys va venir al costat del seu família a viure i treballar en la possessió de Cala Mesquida pel que se'l coneixia al principi en Jaime de sa Mesquida. Actualment Jaume de DISBE, pel negoci que tènia de distribucions.

Evidentment havia d'haver-hi un canvi per a implicar a mes gent, els que van tenir ganes de continuar i d'altra banda cercar saba nova; Jaume Moll abans de finalitzar la temporada en què Matías va ser el president es va posar a treballar convidant a gent que va voler seguir en la directiva, reincorporar i incorporar a nova gent alguns d'ells amb molts anys d'experiència en el futbol de poble. Es van fer reunions algunes en el bar Orient, unes altres en el Bar Albatros, convidant a aficionats per a formar nova junta ningú s'atrevia a ser el cap de torn i en Jaume, com hem dit, després de molta feina, en una reunió amb aquestes paraules va dir he convidat a Ramón de Ses Cuines per a ser president si ell no ho vol ser ho seré jo, per desgràcia després de la seva defunció va haver d'agafar les regnes del club per la promesa i la vicepresidència que ocupava.

Va començar amb Ramón una legislatura que en un altre apartat de la història del club descrivim. Jaume Moll amb els seus directius van organitzar el 50 aniversari del club, han passat 25 anys i ara pel 75 aniversari.

La seva feina a DISBE proporcionava a Jaime molta relacions tant de proveïdors com de clients això va fer que aprofitant el seu treball va aconseguir molts socis i sponsors. La seva legislatura va tenir continuïtat amb Miquel Bestard. En aquests moments amb persones més preparades per a la direcció esportiva segueixen en el club algunes normes implantades per la directiva de Ramón al costat d'altres adaptades als temps en què es viu.

Nota de Jaume Moll - Respecte al 50è aniversari. Es va treballar molt sempre amb algunes errades, sempre per falta d'informació, no voluntaris. El nostre objectiu era no deixar a ningú que s'hagués pogut sentir ofès des d'aquí aprofito per a demanar disculpes si així fou.



Foto de l'equip d'aficionats 1972/1974

Drets: Viçens Nadal (secretari), Joaquín, Jeroni Sureda, Jaume Moll Soler, Llucià Serra, Juan Terrassa (Ruiz), Damià Gelabert, Mateu Morey.
Acotats: Sebastián, Lechón, Joan Llull, Guillem Danús Ferrer, Enrique, Lorenzo, Toni Melis.