Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1061

Imatge d'arxiu

El Renshinkan, juntament amb l'AMIPA de el col·legi Molí d'en Xema són els responsables de la sisena edició de festival, treballant perquè tot surti a la perfecció. Tot esta preparat pel proper dissabte al pati de l'escola, que es vestirà de gala per acollir el centenar de nins i nines inscrits per a l'ocasió.

Aquest festival es du a terme gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Manacor, tots els esportistes practiquen el judo federat pel club organitzador i es prendran totes les mesures sanitàries pertinents per poder dur endavant un festival d'aquestes característiques.

Es faran 3 Torns, a les 16; 00h, a les 16:30 i a les 17: 00h. Es permet  l'entrada a dos acompanyants on prèviament han presentat una inscripció, s'exigeix una declaració responsable que els últims 14 dies no han tingut cap simptomatologia compatible amb la Covid-19. Aquestes mesures es complementaran amb la presa de la temperatura, rentat  de les mans, exigència de mascareta tant al públic com al esportistes. Tot aquest protocol serà registrat a la porta d'entrada. Finalitzat el festival la sortida serà per la porta de l’Escoleta Son Boga. 

Els nins i nines estan ansiosos per participar en un festival de judo, recordar que les promeses duen  més d'un any i mig sense poder fer combats amb nens d'altres llocs, per tant la diversió i l'espectacle està assegurat.