Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1322
Quatre medalles de plata i dues de "xocolata" pel Club de Claudia Troppa al CTEIB a Palma.





El més guardonat va ser Joan Pons que aconseguí doble plata en les tanques curtes 110m i en les llargues 400m.



En tanques femenines va ser Laura Nebot que també aconseguí la plata en els 100m tanques amb millor marca personal inclosa.




L'altra plata, una mica més amarga va ser per Martí Cerdà, que per a res va tenir el seu dia, almenys així sabem que és humà. Fallar és part de el joc, tan sols va superar el llistó de 1,62, deixant passar la següent alçada (1,65) i amb la mala praxi de tirar 3 vegades el 1,68. En els 100m llisos va demostrar el seu gran estat de forma millorant marca i quedant en la 5ena plaça de la final.




Les dues medalles de "xocolata" van ser d'una banda per Núria Blanes que va córrer un molt bon 800 i Francesc Lorenzo en el llançament de javelina, a més Francesc va quedar 5è en el llançament de pes millorant la seva marca personal.





De el club també van córrer Elisa López els 600m que amb alguna molèstia als bessons lluità fins al final aconseguint la 7ena plaça però el millor va ser la baixada de 2 segons del seu anterior registre. Carla Toribio i Carlos López van participar en els 100m llisos.