Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1223

Victòries a totes les categories

 

Crònica CB Capdepera Premini Mixt Toni Gómez Construccions.


Segon partit dels nostres Preminis CB Capdepera Toni Gómez Construccions a casa dels nostres companys de l'Artà. Els infants ens deixaren un bon grapat d'il·lusió i ganes de passar-s'ho bé.
Amb aquests nins i nines el bàsquet a Capdepera està d'enhorabona!






Crònica Cadets CB Capdepera First Sun 82 – 46 Bàsquet Binissalem



Victòria dels cadets de Capdepera en un partit que ha anat de menys a més. Els primers minuts del partit han estat complicats, ja que el Binissalem ha optat per fer una defensa en zona, sistema que els gabellins no s’havien trobat mai. Els primer quart ha estat molt igualat, però poc a poc els locals han vist com podien atacar de manera senzilla. A partir d’aquest moment la diferència ha anat a més minut a minut.






CB Capdepera Keops Sènior Femení 66 – 47 CB Hispania

Bon partit de l’equip local, que es va iniciar amb dubtes pel poc encert ofensiu. A partir del segon període l’equip gabellí va començar a consolidar una bona defensa i bon encert en els tirs exteriors el que va provocar la diferència al marcador.






CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 68 - 48 Campos


El Capdepera donà la sorpresa i guanyà al Campos de 20 punts, equip contra el qual va perdre de 19 a l'anada, aconseguint així l'avantatge en "l'averatge" per beneficiar-lo en cas de produir-se un empat en la classificació. Va sortir to el que havia de sortir, connectats des del primer moment en atac, movent la pilota, cercant bons espais i fent un bon joc coral s'aconseguí trobar bones accions de tir, que sense cap dubte s'està convertint en un dels plats forts d'aquest equip. La defensa anà de més a menys degut al cansament, però així i tot es va poder mantenir la diferència de 20 punts aconseguida a la primera part. Segona victòria del conjunt gabellí, que per fi veu recompensa pels esforços i bons entrenaments, no només al joc sinó també al resultat i a les victòries.




#aravadeboaravadebàsquet