Cadet masculí
Cide 37 - 74 CB Capdepera First Sun

Gran partit del conjunt cadet que aconsegueix acabar la primera volta a primera posició (amb un partit més que el segon classificat). Des de el primer minut, els gabellins han marcat la diferencia al partit, amb un primer parcial de 4 - 23 i amb una diferencia que ha anat pujant pràcticament els 40 minuts. Tots els jugadors han aportat el seu granet al resultat, tant en atac com en defensa. Enhorabona a tots!

Sènior masculí
Kodiak Gastrotapas A 75 - 54 CB Capdepera Bolero

Derrota del Capdepera davant un Gastrotapas (Sa Indioteria), amb jugadors molt joves que implantaren un ritme de joc molt ràpid, factor que tornà a ser determinant, ja que la manca de jugadors fa molt difícil poder mantenir l'alt ritme durant els 40 minuts.

El partit començà amb una pressió a tota pista per part dels visitants que els gabellins varen saber trencar molt bé i es va donar una successió de cistelles per part dels dos equips arribant a un 18-15 a favor del Capdepera. El partit era intens i bonic. Va ser a aquest moment a on el Gastrotapas va plantejar una defensa zonal molt arriscada i ben entrenada, agafant a contrapeu als nostres que no varen saber reaccionar fins al tercer quart, quan la ferida ja era molt gran amb una distància de més de 20 punts.

Cal mencionar que una vegada que es varen corregir aspectes tàctics per atacar la zona, el partit tornà a estar igualat i bonic guanyant el tercer període de 4 punts i perdent l’últim també de 4 punts a on el cansament, lesions i expulsions impossibilitaren que els nostres poguessin atracar-se un poc més al marcador.

Sènior femení

CB Molinar 56 – 42 CB  Capdepera Keops

Molt bon partit, a nivell defensiu de l’equip gabellí, que amb tan sols 6 jugadores va sabre mantenir la intensitat en tot moment. Al final la diferència al marcador va venir donada per el poc encert en els tirs llunyans de fora de la botella, el que va provocar el resultat final.

Partits de la setmana.

El nostre CB Capdepera Toni Gómez Construccions Premini Mixt arranca la competició. A partir d’ara els menors de 12 anys ja poden competir federats, així que estem molt contents perquè aquest dissabte tenim el debut dels més petits del nostres Club.