Poc a poc es reprenen les competicions ciclistes amb els nous protocols de seguretat, i el passat dissabte 27 de març l'AC CAPDEPERA va participà a la cursa de Mountain Bike - XCO a Manacor. Prengueren part en Tomas Vizueta, en Carlos Blanes, en Victor Álvarez en categoria Master 40, i n’Angel Murillo a Master 30.  També hi havia curses per a nins, on participà en Pol Jäger a la categoria d’alevins.

La cursa constava de fer 5 voltes a la categoria Master 40, i 7 voltes a la Master 30, a un circuit tècnic d’uns 3.5 Km, a una zona a prop del cementiri de Manacor.  Les curses per a nins tenien recorreguts diferents, en funció de cada categoria.

En Pol Jäger va quedà en 8a posició, n’Angel Murillo 5è a Master 30 (8è de la classificació general) i en Carlos Blanes 16è de Master 40, tot i que es va haver de retirar a la darrera volta per parxe. En Victor Àlvarez i en Tomàs Vizueta no van poder acabar la cursa per problemes mecànics



Va se molt emocionant poder tornar a dur un dorsal i competir amb tota la situació que estam vivint. Esperam que de mica en mica puguin celebrar més curses i tornar a una certa “normalitat”. De moment al mes d’Abril hi haurà la següent a la comuna de Bunyola. Veurem que tal va.