Hi participaren 22 alumnes del Club d'atletisme que dirigeix Claudia Troppa 





Diumenge 28 de març al campus esportiu de las instal·lacions de la UIB tengué lloc la final insular escolar de cros. A la fi un cros amb pujades i baixades exigents.

Na Glòria, que ja ens va sorprendre en l'anterior carrera per la seva actitud esportiva ajudant a una companya al final de carrera, aquesta vegada ha estat protagonista perquè no es va creuar amb ningú, va sortir al capdavant i va completar els 1.200m a tota velocitat. Estem parlant de la categoria sub.10, però Glòria es fa gran en les grans cites.

.

Per la seva banda, a la categoria sub.8, na Chloe Requena va intentar fer el mateix que la seva companya Glòria, liderà la prova i a falta de 100m va ser avançada per l'atleta de Binissalem tot i poder celebrar una excel·lent medalla de plata.



A la Categoria sub.12 femenina una armada de 6 atletes del club s'instal·là al capdavant de la cursa. A na Maria Femenias a falta de 150m li van faltar forces i arribà 4arta, molt bona plaça. La van seguir 6a Inés Flaquer, 8a Margalida Servera, 9a Anna Nicolau i 10a Sophia Requena.



A part de les protagonistes també van competir en la categoria sub.8 masculina Honzik Nicolau (26), Leonel Acuna (28), Uriel Pastor, Jordi Falcatosub.10 femení Marina Brunet, Elisa Jäger (18), Arianna Paweleski (22), Chloe Tétard (28), Sofia Paweleski (38), Emma Jäger (47) i Lucia Martin (67). En masculí Toni LLaneras (23). Categoria sub.12 femenina Noelia Pavon (19) i en masculí Joan Adrover (34) i Pere Ginard (ab).



Amb aquest cap de setmana tanquem la temporada d'hivern i amb tan sols una aturada d'unes setmanes, es posaran en marxa els diferents campionats per equips en pista.