Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1264
En el campionat de Balears absolut, amb nova marca personal




El dissabte 27 de març va tenir lloc el campionat de Balears absolut d'hivern, tarda al calendari per causes de la covid-19, normalment se celebra al mes de febrer.
En aquest campionat va participar Martí Cerdà, va obtenir mínima de participació en els 60m llisos i en el salt d'alçada.

Martí va decidir competir en les dues proves tot i estar una mica encavalcades en horari, però l'aventura va funcionar. Va córrer les semifinals dels 60 m llisos on no es va classificar per a la final, però sí que li va servir per a una bona activació al que és la seva prova estrella, el salt d'alçada.



Es presentava un dia complicat amb molt de vent i un concurs ràpid, ja que només 6 participants de les Illes s'havien classificat, les rondes de salts passen més de pressa i l'excés de nuls pot portar a no recuperar-se.

En Martí ens va mostrar la manera de competir: les altures 1,65, 1,70, 1,75, 180, 1,83 (MARCA PERSONAL) ho va saltar tot a la primera!! Amb només sis salts es va plantar al pòdium d'un campionat d'adults. Els tres nuls en 1,86 van servir per posar en marxa un canvi en la seva carrera d'arrencada, ja que el llistó va pujant i fan falta més passes.

En definitiva continua la progressió d'aquest jove atleta que entrevistàrem fa pocs mesos.