Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1546
L'Escolar torna a la competició diumenge a Bunyola, allà on s'aturà.

La Federació de futbol aprovà que la competició d'àmbit regional de majors de 12 anys es reprendrà a partir del 20 de març de 2021. Els partits es jugaran per l'ordre del moment en què va ser interrompuda la competició, per la qual cosa es procedirà a la modificació de les dates corresponents.
Així, recordem que l'Escolar quan es va aturar la competició jugà a Sóller i era líder (jornada 6). Era dia 12 de desembre i ens acomiadàvem fins dia 3 de gener. Després d'una pausa per la COVID de tres mesos, i decretat per Mallorca el nivell 2 d'alerta sanitària,  l'Escolar s'enfrontarà contra el Bunyola aquest cap de setmana.

Esperem que la competició pugui desenvolupar-se, a partir d'ara, amb la continuïtat necessària.

El BOIB Núm. 035, de 13 / març / 2021 publicà l' Acord del Consell de Govern de 12 de març de 2021 pel qual s’estableixen els nivells d’alerta sanitària per illes que han de vigir a la comunitat autònoma de les Illes Balears i s’estableixen mesures excepcionals de prevenció del contagi de la COVID-19 aplicables temporalment a les illes, on diu:

Mesures relatives a la pràctica esportiva

- Es permet la pràctica i un màxim de 3 entrenaments setmanals d'esports d'equip i de contacte, amb possibilitat de contacte físic, exclusivament per a esportistes federats a partir de 6 anys. Es permeten les competicions autonòmiques d'àmbit insular d'esports d'equip i de contacte exclusivament per a esportistes federats a partir de 12 anys (categoria infantil). Les competicions autonòmiques d'esports d'equip i de contacte d'àmbit autonòmic interinsular per a aquests mateixos esportistes es poden reprendre a partir del dia 9 d'abril, encara que es recomana que es prioritzin els partits d'àmbit insular.

- A la resta d'esports s'ha d'assegurar el manteniment de la distància de seguretat de metre i mig i evitar en tot cas les situacions en què es produeixi contacte físic.

- A les competicions esportives d'àmbit estatal es permet la presència de públic, amb una reducció de la cabuda al 50 % de la capacitat màxima autoritzada de la instal·lació i de 400 persones assistents en el cas que es tracti de competicions en instal·lacions descobertes i una reducció de la cabuda al 25 % de la capacitat màxima autoritzada de la instal·lació i 200 persones assistents en el cas d'instal·lacions cobertes. En el cas de competicions esportives de menors, d'àmbit autonòmic o insular, es permet l'assistència de dues persones acompanyants per menor, fins a un màxim del 25 % de la cabuda. En tot cas, hi ha d'haver 3 seients de separació entre persones, llevat que es tracti de convivents, i s'han d'habilitar intercalant-hi files que no es puguin fer sevir.

Aquests nivells seran efectius fins a les 24.00 hores del dia 11 d'abril de 2021, i quedarà sense efecte qualsevol acord anterior, emès en la mateixa matèria, en tot allò que s'hi oposi.


Us recordem que fins nova ordre al futbol amateur NO hi podrà haver públic i al futbol base dos acompanyants per jugador.