Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1764


Tot i la situació que estem, amb totes les restriccions i que sembla que tot està aturat l'atletisme segueix actiu. En el nostre cas hem pogut aprofitar al màxim la situació, no ens han frenat els entrenaments, és veritat que sense haver-hi un objectiu clar (per falta de calendari competitiu) la motivació no era el motor que empenyia venir dia a dia a entrenar.

Però si la sensació d'equip, el treball conjunt ha donat ja els seus primers fruits. Dissabte passat van participar els joves sub-16 i sub-18 del club en el seu segon control de pista celebrat al Prínceps d'Espanya.
L'objectiu d'aquests controls no és la posició, sinó la milloria de la marca.

En aquest cas tots els atletes van aprovar, alguns en les seves proves "preferides" i altres experimentant proves i distàncies noves en el cas de Núria Blanes (400m), Marina Creu (300m), Carla Toribio (300m), Salvador Brunet (1.500m), Paula Vizueta ( 300m) i Joan Pons (200m).
Carlos López millorà el seu registre de l'any passat en els 60m llisos i Elisa Lopez la seva marca de 300m.

L'excel·lent va ser per Martí Cerdà en salt d'alçada. La setmana anterior va mostrar un bon estat de forma millorant la seva marca dels 60m llisos. Tot i així no ens esperàvem que en el primer control fora a superar la barrera psicològica de l'1,80 , ja que millorà "només" 1 cm seva marca anterior. Però són d'aquestes alçades que es fan més difícils per ser aquests nombre rodons. En el segon salt, havent fet ja un primer salt excel·lent, el llistó no ens va donar la sort, caient finalment. El mateix va passar en el tercer intent de 1,83, que ens va deixar amb molt bon gust de boca. Martí a dia d'avui ha realitzat ja les mínimes pel Campionat de Balears absolut (27/03), tant en salt d'alçada com 60m llisos.



El proper dissabte 6 de març tornarem a la pista i la resta d'atletes seguiran lluitant per a aconseguir millorar els seus registres.

Des d'aquí volem mostrar el agraïment i suport a la Federació d'Atletisme de les Illes Balears (FAIB) que, amb un gran esforç, ha aconseguit que tots els atletes puguin estar competint en totes les categories i amb la màxima seguretat.