CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 54 - 61 Bàsquet Manacor
C.B Capdepera Keops Sènior Femení 26 - C.B Manacor 66



Resum del que han estat, sense ser conscients, els darrers partits d’aquest 2020. Seguint la normativa en la que hem entrat en aquesta fase 4, per mor de la pandèmia del coronavirus, s’han suspès els propers partits que encara no s’havien disputat. Estam contents d’haver pogut competir fins ara i esperam que després de Festes la situació sanitària millori i es puguin reprendre les diferents competicions.

CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 54 - 61 Bàsquet Manacor.


Mal partit dels nostres que començaren totalment desconnectats, sense idees clares, apostant per les individualitats quan la identitat de l'equip és el joc col·lectiu. No va ser fins al darrer període que els locals imposaren el seu joc i a punt varen estar d'endur-se'n el matx. Finalment va ser el Manacor qui es va quedar amb una merescuda victòria tot i que els nostres no tiraren mai la tovallola. Ànims pel pròxim partit.




CB Capdepera Noah's Infantil Mixt 47 Bàsquet Manacor 72.


Sens dubte el millor partit dels quatre disputats fins ara, donant-se la circumstància de jugar sempre contra el mateix rival es veu la millora en els nostres a cada partit estan més a prop d'arribar a ser competitius però encara enfora de poder guanyar amb solvència al rival.

Enhorabona a aquest grup de guerrers per lluitar cada vegada més tenint en contra el ser un equip amb pocs jugadors i jugadores.

#AravadeboAravadebàsquet!



CB Capdepera First Sun Cadet Mascu
lí 73 - 44 Son Servera Bàsquet.



Victòria dels cadets de Capdepera contra el darrer equip que faltava de la primera lliga. El partit va estar clarament dominat d’inici a final pels locals, tot i tenir moments de menor nivell de joc. A més, tots els jugadors varen voler aportar a l’equip tant en atac com en defensa. Després d’aquest partit el CB Capdepera arribarà a la darrera jornada amb tot a favor per quedar primer a la primer part de la lliga.



C.B Capdepera Keops Sènior Femení 26 - C.B Manacor 66


Partit complicat per al conjunt gabellí que es va sabre mantenir fins al descans. A partir del tercer quart l’equip visitant va imposar el seu ritme i l’encert ofensiu.


#AravadeboAravadebàsquet!

Bones festes!!!!