Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1347
Temporada 2018-2019 (1)

  



















Presentació de plantilles



 

A final d'octubre de 2018 va tenir lloc la tradicional presentació de totes les plantilles de l'Escolar, al costat dels seus tècnics.

Segona Regional

Jeroni Adrover, ajudat per Carlos Faba, juntament amb el fisio Miquel Galmés i Tòfol Irles com a entrenador porters, van ser els encarregats de dirigir l'equip de Segona Regional amb el mateix objectiu de la temporada anterior, que no era pujar de categoria. Sense objectius no es pot començar una temporada, encara aquests no s’assolesquin, com va passar a l'anterior campanya. L’Escolar va ser perseguit per la mala sort. Pedro Pascual (de Son Servera), Joan Aso, Luis Maya i Miquel Martí, quatre jugadors normalment titulars, van patir lesions de llarga durada

Descens dels Juvenils de Primera Regional Preferent a Primera Regional

Amb l'equip juvenil hi hagué bastants problemes a fi que un entrenador es fes càrrec de l'equip, ja que la majoria de jugadors de la temporada anterior havien finalitzat la seva etapa juvenil i d’altres van decidir no continuar. Va començar en Jaume Mascaró, però als pocs entrenaments i davant la falta de jugadors va veure que no podia fer la seva feina i va decidir abandonar. Davant aquesta situació, Bernat Palmer (president), al costat de Bernat Martí (tresorer), es van posar a treballar amb l'equip. Vicente Navarro es va revestir de coratge i es va posar al capdavant de l'equip, i ja cap a final de temporada, Pedro Alejandro l’ajudà. No es pogué salvar la categoria i es va descendir a Primera Regional.

Vicenç Navarro entrenador dels Juvenils

Una persona amb experiència futbolística, es va formar al planter del Barcelona, ​​jugà amb el segon equip del Barça i arribà a estar convocat una vegada amb el primer equip. Després, com a jugador, va defensar els colors de distints equips catalans.


Vicenç Navarro, al costat de Luís Enrique

Els altres entrenadors van ser: Cadets, J.D.Dominquez. Infantil F-11, Toni Brunet. Infantil F-7, Miquel Genovard. Aleví "A", M.A. Ruedas. Aleví "B", Miquel Bordoy. Benjamí "A", David Márquez. Benjamí "B", Sebastià Terrassa. Prebenjamí "A", Xisco Garau. Prebenjamí "B", Raúl Sogorb. Coordinador F-11 i F-7, Jeroni Adrover. Coordinador F-11 i Escoleta, Fernando Martínez.


2ª Regional. Drets: Emo, Niño, Aso, Jaume, Miquel, Miquel, Jeroni, Tòfol, Pau, Joan, Barba, López, Cristian i Bernat. Acotats: Niño, Juli, Juanlu, Xavi, Maya, Sureda, Dani, Cristopher, Crespo, Torres, Javi i Maya.


Tècnics. Drets: Fernando Martínez, Leandro Rocha, Sebastià Terrassa, Diego Domínguez, Lucas Praticis, Manuel Fernández, Javier Espilate, Vicenç Navarro, Xisco Garau i Toni Brunet. Asseguts: Paco Vega, Manuel García, David Márquez, Alex Oro, Miquel Genovard, Martí Sancho.

Juvenils. Drets: Bernat Martí, Serapio, José Ángel, Marco Nannini, Fede, Mario, Bernat Palmer, Miguel Flores, Damián Mesa, Dani De Frutos i Vicenç Navarro. Asseguts: Xisco Ruiz, Raúl Jiménez, Marius Schnapauff, José Manuel Serrano, Martin Kelly, Juan Manuel Franco, Víctor Manuel García, Miquel Lliteras i Toni Ferran Sureda.


Classificació


 



Miquel Bestard