CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 81 - 57 CB Porto Cristo. Primera victòria!
CB Montuïri 64 - 50 CB Capdepera Keop’s Sènior Femení. Igualat fins als darrers cinc minuts.

CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 81 - 57 CB Porto Cristo

Divendres es va jugar el primer partit a casa del nostre sènior masculí i primera victòria. Partit molt complet dels nostres en el qual varen aconseguir assolir tots els reptes proposats. L'encert de cara a cistella, la confiança i ser fidels a l'estil de joc, aquests foren els recursos que empraren per poder guanyar un matx difícil i disputat.

Enhorabona als nostres pel gran partit realitzat, li volem desitjar també molta sort al Porto Cristo per aquesta temporada i agrair a aquesta gran afició que ens va venir a animar i a donar tot el seu suport, sense ells hagués estat molt més difícil.

CB Capdepera Noahs Infantil Mixt 33 – Bàsquet Manacor 77

Dissabte al matí va ser el torn dels nostres infantils mixt, primer partit també per aquest nou equip que amb pocs jugadors ha donat una passa endavant per afrontar una competició federada.

Els nervis, la falta de rodatge i pocs jugadors per a competir, va fer que el partit es decantes ràpidament de la banda de l’equip visitant. Sense oposar resistència, lluita ni entrega a partir del descans, es va veure poc a pista dels que duen dos mesos treballant. És d’agrair, emperò als jugadors el seu esforç ja que al ser pocs varen haver de jugar molt i acumular cansament, pel que la falta de concentració és normal.

Artà 60 - 58 CB Capdepera First Sun Cadet Masculí

Primer partit després de 8 mesos sense competició amb una bona actuació per part dels dos equips. El partit va estar molt igualat durant els 40 minuts, tenguent el domini en el marcador amb dos equips en diferents moments. El final de partit va ser emocionant, ja que els visitants varen tenir l’oportunitat de tirar en el darrer segon per endur-se la victòria, encara que no va poder ser.

CB Montuïri 64 - 50 CB Capdepera keop’s Sènior Femení

Segon partit de la temporada en el que el conjunt gabellí va seguir amb la bona línia de la setmana passada. Afrontant un partit complicat que va estar molt igualtat en tot moment fins als darrers cinc minuts. L’equip de Capdepera va sabre atacar la defensa en zona proposada per l’equip local i va sabre aprofitar les oportunitat que va tenir en l’aspecte ofensiu. Partit molt competitiu i disputat fins al darrer segon.

Des del Club i l’afició hem gaudit molt d’aquest cap de setmana intens de bàsquet. Encara que els protocols deguts a la Covid ens fan reajustar alguns procediments i afegir-ne de nous, en aquest moments podem continuar jugant a les competicions federades.

Ànims a tots i a seguir gaudint del bàsquet.