Temporada 2017-2018 (1)

   













Bernat Palmer,
    nou president
             de l’Escolar





A l final de la temporada 2017-2018 expiraven les quatre últimes amb la presidència de Toni Fajardo i la seva junta directiva. S’ha de dir que, en la història de l'Escolar, Toni Fajardo assolí un rècord dificilíssim de superar, amb 12 temporades al capdavant de l'entitat verda. Per al mes de maig es van preparar eleccions, a les quals, des d'un principi, es presentaven dues candidatures: una amb el nom de Nou Escolar, encapçalada per Miquel Bordoy, al costat de José Luis Triguero, i una altra d’encapçalada per Bernat Palmer i Bernat Martí. Finalment, gràcies a la tasca mediadora de Kiko Melis, només una es va presentar i va ser la de Bernat Palmer. Kiko, amb la seva diplomàcia, aconseguí d’unir les dues candidatures perquè treballassin juntes les quatre temporades següents. Va ser d'aquesta manera que va sortir la següent junta directiva:

President: Bernat Palmer. Vicepresident, Titi Infante (Nou Escolar). Tresorer: Bernat Martí. Secretària: Marga Barceló (Nou Escolar). Vocals: Paco Vega (Nou Escolar), Miki Vives, Felipe Izquierdo, Manolo Granados (Nou Escolar). La nova directiva va fer com de costum la presentació d'equips, sopar i regals de Nadal i lliurament de trofeus als més regulars de la temporada, en una festa de final de curs.


Tècnics i delegats

La directiva, bolcada en el seu treball, el diumenge 29 d'octubre de 2017 va dur a terme la presentació de l'Escolar, una de les més importants de les últimes temporades. Al matí, Javi López presentà 166 jugadors, 25 tècnics i delegats junts, i directius.


Presentació Segona Regional. Drets:  Miquel Vives (patrocinador “Bolero”), Bernat palmer (president), Carlos Niño, Guillermo Mir, Lucas S. Patricis, Miquel Martí, Pablo Fabián, Miquel Galmés (fisio), Juan Trinidad (2n entrenador), Pedro Alejandro (entrenador), Juan Manuel Garcia (delegat), Baltasar Moyà (entrenador porters), Martí Bisellach, Bernat Martí (tresorer). Asseguts: Jaume Torres, Xavier Granados, Anthony Cárdenas, Toni Miquel Fajardo, Javier Garcia, Joan Aso, Agustí Nebot, Francisco López, Jaume Faba.

Rafael Fernández, batle de Capdepera, amb unes paraules dirigides als presents va prometre que l'any 2018 el Club tendria un local social

Després de la presentació de totes les plantilles i d’haver-se celebrat el partit de Segona Regional entre l’Escolar i el Lloret, tots els jugadors i els seus acompanyants van gaudir d'una magnífica paella elaborada per l'Associació Festes del Carme.

La directiva va donar el seu suport a Pedro Alejandro com a nou entrenador de l’equip de Segona Regional, amb Juan Trinidad com a delegat i segon entrenador.

Pedro Alejandro

En Pere Alejandro, abans d'entrenador va ser jugador de l'Escolar, en la dècada dels 80, i havia entrenat diferents equips del planter en passades temporades. A una pregunta que li vam fer respecte al jugador actual i els del seu grup quan competien junts, ens va respondre: Hi ha un abisme, abans hi havia més compromís, avui en dia no viuen el futbol com nosaltres el vivíem; quan convocaven un juvenil, aquest tenia una alegria immensa, es posaven nerviós tota la setmana. Actualment tenen menys ganes d'arribar al primer equip.

Tècnics Segona Regional: Baltasar Moyà (entrenador porters), Pedro Alejandro (entrenador), Juan Trinidad (segon entrenador), Juan Manuel Garcia (delegat), Miquel Galmés (fisio).

Els altres entrenadors de la temporada.

Juvenils: Ismael Venera. Cadets Segona Regional: Ángel Domínguez. Infantils F-11: Toni Brunet. Infantils F-7: Miquel Toni Genovard. Alevins Primera Regional: Alfonso Solís. Alevins Segona Regional: Xisco Garau. Benjamins Primera Regional: David Márquez. Benjamins Segona Regional: Lucas Patricis. Prebenjamins: Miquel Bordoy. Escoleta: Alfonso Solís. Entrenador porters: Baltasar Moyà. Coordinador: Jeroni Adrover.


Juvenils. Drets: J.M. Serrano, Miquel Bordoy (delegat), Jonás Knapptsbusch, M.A. Ruedas, Joan Sard, José Cazorla, Alejandro Pacheco, Christofer Fernández, Ismael Venera (entrenador), Manolo Granados (directiu) Asseguts: Toni Bauzà, Toni Garriga, Luis Roberto, Andreu Recio, Juanlu Flaquer, Damián Mesa, Tomeu Massanet, Marius Damià.


Cadets, entrenats per Ángel Domínguez


Miquel Bestard