Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1438
El  "Tandoku-Renshu



He llegit que vos han tornat aturar el judo? Jo deman, com és això? Sé que de moment els esports de contacte no podeu entrenar, i dic nooooooo!, el que s'ha prohibit són els esports amb contacte que no és el mateix. I em demanen, com és això? 

Doncs que de moment durant quinze dies, els esports no poden entrenar de manera que suposi un contacte físic. Futbol, ​​bàsquet, voleibol, arts marcials, etc etc. Però això no vol dir que no puguin entrenar, ho poden fer de manera individual, de manera analítica, etc...

En el judo tenim un sistema d'entrenament que l'anomenem "Tandoku-Renshu" És una manera d'entrenar sense adversari, allà on s'analitza els perquè de la tècnica. Es poden utilitzar cordes, elàstics, cinturons, a la paret, etc.., es cerca la concentració per tal d'obtenir la perfecció i la postura correcta de l'exercici.

El que si està clar és que hem suspès l'assignatura contra la Covid, les persones alguna cosa hem fet malament que hem retrocedit quatre mesos, a aquestes altures a les portes del nou curs escolar això havia d'estar controlat. L'esport no es pot aturar, l'esport és educació, és salut, és un intercanvi entre les persones i entre tots segur que aconseguirem tornar a la normalitat. Clar que si.