RECTIFICAM



De veritat estimats lectors de Cap Vermell, mai... però mai ens havia alegrat tant ,fer la rectificació d’una noticia publicada a la nostra pàgina, com la d’avui.

Si ahir, les noticies que teníem al nostre abast i de bona font, eren les que ja heu pogut llegir, donant a conèixer que la Federació de Futbol Balear havia donat per acabades totes les competicions del futbol regional així com els corresponents play-offs d’ascens, avui ens hem aixecat amb l’encoratjadora i sorprenent noticia publicada al portal “puntobalonbalear.es” que diu literalment:

El Govern autoriza el Play-off.

La FFIB tiene el visto bueno.

El play-off de ascenso a Tercera División, a Preferente y a Primera Regional FFIB se podrá disputar ya que el Govern Balear ha autorizado a la FFIB realizar la organización de dicho evento.

Ahora la pelota está sobre en el tejado de la FFIB que se pondrá a trabajar en las próximas horas para decidir cómo y cuándo van a disputarse estos partidos en la nueva normalidad que dará inicio el próximo lunes en todas nuestras islas.

Así el ascenso deberá ganarse en el campo en una competición que promete máxima emoción.

Si aquesta noticia és del tot real –Déu vulgui que sigui així-, doncs, saben i n’està de moda tot aquest guirigall de noticies falses, l’Escolar tindrà l’oportunitat de disputar el Play-off d’ascens a Primera Regional. Amb aquest possible nou escenari s’obrin de bell nou les esperances d’aconseguir el tan desitjat l’ascens a la Primera Regional Balear.

El que no sabem i ens preocupa, és com, els equips implicats a la competició, podran disputar aquesta lligueta després de quasi tres mesos de inactivitat física. Les lesions que puguin patir els jugadors que hi prenguin part poden ser d’escàndol. Però bé... no som nosaltres els més indicats per fer aquesta mena d’observacions. Doctors té l’església...! Suposam que tindran que ser els mateixos clubs, entrenadors i els mateixos jugadors els qui tendran que decidir fins a on estan disposats a arriscar la salut física dels qui sortiran al camp per jugar-se el llautó.

Sigui el que sigui, tan de bo, que aquesta primícia d’avui dematí sigui la porta que obri la possibilitat al primer equip de l’Escolar de retorna a Primera Regional.

No ens dolen prendes per rectificar. Avui ho feim i ho farem sempre que sigui necessari; no en faltaria d’altre. Però per aquestes persones que ja han mort i enterrat a l’informador de torn, tot i perquè, no els hi agrada el que la noticia transmet. Convindria que tal vegada reflexionessin una mica abans de fer segons quins comentaris.