Ismael Venera, amb el seu equip de treball, s'han compromès per la propera temporada, independentment de si aconsegueix l'ascens.


L'acompanyaran en la propera temporada. 2020-2021:

Jaume Moll (preparador físic) s'ha compromès a ajudar a el club sembri que no se li ofereixi un contracte professional. De tots és sabut que a nivell professional durant unes temporades va ser el preparador físic d'equips filials de Reial Mallorca així com l'equip Mallorquí de Segona Divisió. Les temporades 2018-2019 / 2019-2020 va ser el preparador físic de l'Hangzhou Greentwn equip de la segona divisió xinesa, sent entrenador Sergio Barjuan, de jugador ho va ser amb la selecció Espanyola i de el Barcelona, ​​exentrenador entre d'altres equips de Reial Mallorca

Miquel Bordoy (delegat). Una temporada més amb el club, persona molt valuosa fidel al seu treball, molt apreciat de tots els jugadors.

Tòfol Irles (entrenador de porters). Tòfol repeteix una temporada més amb el primer equip, experiència no li falta, porter molts anys de l'Escolar i d'altres equips de la Tercera Divisió Balear.

BEST