Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1740
Dissabte. 17 d'agost a les 20 hores. Camp d'Es Figueral, Capdepera
C.D: Escolar - U s'Horta



L'Escolar s'ha enfrontat en partits de pre-temporada al Serverense, Cala Millor, Porreres i Porto Cristo ara abans del començament de la lliga que serà el 25 d'agost, en Can Picafort contra el titular de la localitat, l'últim partit de preparació serà contra el S'Horta equip que entrena Xisco Varón el qual durant diverses temporades va entrenar a l'equip de Capdepera. Esperem veure en el rectangle de joc, per part local, a l'equip ja perfilat i poder treure les últimes conclusions de cara a l'inici de la lliga.



Els partits i entrenaments de pre-temporada són molt importants, serveixen perquè l'entrenador pugui corregir defectes, estudiar sistemes i tàctiques, sempre depenent del jugador que aquest sobre la gespa. El míster té l'ocasió de donar a conèixer al jugador la manera que pensa, com serà la seva actuació durant la temporada perquè el jugador s'identifiqui amb les seves idees.


Josep Sastre

Josep Sastre serà el nou fisioterapeuta en substitució a Miquel Galmes que, a causa de els seus treballs aquesta temporada, molt a pesar seu no li ha estat possible continuar amb l'equip verd. Josep home jove amb experiència treballa en un reconegut centre de rehabilitació de Manacor.


best