Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2237
 Ja fa dues setmanes que el primer equip de l'Escolar està entrenant per tal de posar a punt l'inici de temporada 2008/2009.

El passat dissabte dia 9 es va fer el primer partit de pretemporada davant un equip de preferent i com que no vaig fer acte de presència a Muro per tal de veure un equip ple de cares noves, tant a la banqueta com al camp, és clar que no es poden treure conclusions amb aquest partit, però les sensacions que vaig tenir son bones. Un equip molt jove, amb ganes de lluitar i amb un estil de joc totalment diferent a l'any passat, tot i que ja sabem que a 1ª Regional de futbol poc, per no dir que no existeix; almenys pel que vaig poder veure tota la temporada passada, foren pocs, per no dir cap, els equips que feren un futbol vistós, com ja sabeu es juga a pilotada a seguir. De les noves incorporacions a l'equip vos puc comentar que no tots estaven convocats, però els que vaig veure no em varen decebre i em quedo amb tres jugadors que ho feren d'allò més bé (lateral esquerra, central i interior dret).

               Image

També vaig veure jugadors que l'any passat formaren part de la 3ª Regional i sembla que aquest any ho faran a la 1ª , també en Joan Garau  com a primer any a 1ª em va agradar, i molt, jugant com a lateral dret (molt bé Joan), en Tòfol a la porteria, poques coses s'han de contar d'ell, tots sabem que és un gran porter, amb 45 minuts va fer un parell d'intervencions d'aquelles que et lleves el capell. Em sembla que li diuen Sergio a l'altre porter que, no vos ho perdeu, té 16 anys i serà el porter dels Juvenils i també ho va fer molt bé; crec que els Juvenils tindran un bon porter. De la resta de jugadors que formaven part de la plantilla l'any passat (Paulí, Joan Ribot, Miquel Ferrer, Serapio, Raul, Xiqui, etc....) ja els coneixeu a tots, tan sols dir que desitjo tot el millor per a l'Escolar i que sigui aquest any el que puguem celebrar l'ascens a Preferent (cosa molt, però que molt difícil) tot i que hi ha un directiu que diu que per Nadal ja serem campions i jo dic que per Nadal contarem faves.

El proper dimecres dia 13, juguen a Felanitx, i el dissabte dia 16, a Son Servera.



 
Pilotes Fora
Manuel Muntaner