Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2889

Amb una festa se clausura el XI campus de futbol de Capdepera
Image

   Aquest mes de juliol és ple d’activitats esportives. A l’oferta de l’escola esportiva d’estiu s’afegeixen els clàssics campus, el finalitzat de futbol i el que han de venir de bàsquet i vòlei.
   El campus de futbol s’ha celebrat entre els dies 30 de juny i 4 de  juliol, en horari de capvespre, amb la participació de devers 115 al•lots entre els4 i 16 anys. La direcció ha estat  de Tomeu Pascual (exporter del RCD Mallorca) i ha comtat amb la presència dels ex-jugadors locals Toni Prats i Juanmi, acompanyats també de tècnics vinguts de fora, com ara Toni Cazorla (entrenador del Balears), Gabi  Correa (entrenador del Caravaca –Múrcia-), Engonga (entrenador equips base Mallorca), Alex (coordinador del CIDE) i els entrenadors del CE Escolar: Fernando Colom, Jeroni Adrover, Ruben Alcalde, Juan Garau, Paulí i Jaume Faba

Image

   Les sessions consisteixen en l’iniciació, millora i perfeccionament, d’acord amb les edats dels nins i nines, de la tècnica.
  A la festa d’acomiadament, a més dels tècnics participants, hi participaren Rafel i Lluís Sastre que entregaren un diploma a cada jugador i efectuaren un sorteig de material esportiu.
  En resum una gran participació d'alumnes, una molt bona organització i una gran satisfacció dels joves aprticipants. Vaja tot un èxit!

Image

Image