AIXÒ S'HA ACABAT


Image

Això s'ha acabat, tan sols em resta donar-vos les gràcies a tots i que
l'any que ve sigui millor que aquest.

1ª Regional
Lloseta 8 – Escolar 0
12è classificat

   L'Escolar acaba la temporada 07/08 humiliat a Lloseta pel millor equip de la 1ª Regional. Un  Lloseta que va sortir per feina, a resoldre el partit al més aviat possible i ja a la primera part va acabar 2-0. A la represa i després d'haver fet tots els canvis, Edu per lesió es va haver de retirar del camp als 20" i es va haver de jugar fins al final amb 10 jugadors, amb el perill que això representava davant un equip que amb la victòria es proclamava campió de lliga i que no va abaixar el ritme de partit i aconseguí fins a 8 gols. En definitiva, un partit per oblidar i tan sols ressaltar que en David Flaquer "el capi" i en Mateu Garau "el diesel"  jugaren el darrer partit oficial amb l'Escolar ja que, definitivament, aquest any es retiren. Moltes gràcies per tot a tots dos.

Image

Image



3ª Regional
Condor C.F 1 – Escolar 2
12è classificat
   Tan sols falta una jornada per acabar la lliga.

Cadets  (Copa Federació)
Estudiantes 7 – Escolar 1
Sta Catalina At 2 – Escolar 4
2on classificat


Infantils A
Escolar 15 – Lloseta 1
1er classificat
   Darrer partit de lliga dels Infantils A, ara toca la copa i el primer partit es juga davant el At Balears el proper dissabte.


Prebenjamins E

At Escolar 11 – Murense 2
2on classificat

   Final de lliga amb 88 punts, 32 partits jugats, 29 guanyats, 1 empatat, 2 perduts, 227 gols a favor i 25 en contra. ENHORABONA A TOTS.


Prebenjamins D
Campos 2 – Escolar 1
15è classificat

  Final de lliga amb 21 punts, 34 partits jugats, 7 guanyats, 0 empats, 27 perduts, 34 gols a favor i 125 en contra. ENHORABONA A TOTS.


Manuel Muntaner

Pilotes Fora