Llosetense B 2-Escolar 2
foto arxiu

López, Lucas, Carlos (22' Iván), Abdou, Faba, Farid, Campos, Serapio, Crespo, Gregor i Pablo.

Gols: 0-1 (Farid 56'), 1-1 (González 61'), 2-1 (Figueroba 66') i 2-2 (Faba 89')

Antes de començar hem de donar l'enhorabona als 12 que dissabte pogueren anar a Lloseta a defensar els colors del nostre club. Com ja hem dit en altres ocasions, la temporada turística fa que molts de jugadors no pugin anar als partits per motius laborals. I dels que hi van n'hi ha molts que entrenen pel seu compte ja que no poden entrenar amb la resta del equip. Un 10 per l'esforç i el compromís.
Pel que fa el partit fins a la segona part no hi va haver el que es la salsa del futbol, els gols. Al minut 56 en Farid marca el 0-1 i posava les coses de cara pels visitants ja que fins a n'aquell moment no s'havia patit gaire en defensa. Peró 5 minuts de desconnexió, els que van del 61 al 66, es varen pagar amb dos gols en contra i amb 25 minuts per devant per intenar, almanco, empatar el partit. Els jugadors tregueren força d'on no n'hi ha i ho intentaren fins al darrer moment. I així s'arribà al minut 89 on una jugada dins l'àrea local acabar en penal a favor dels nostres, penal que normalment no es piten a camp contari i menys a n'aquestes altures del partit, però penal clar. En Faba va llançar el penal per deixar el definitiu 2-2 al marcador.
Un altre vegada agraïr l'esforç i l'entrega als jugadors. Gràcies.

JUVENIL 1-FELANITX 1

Partit que s'ha possat de cara pels locals ja que a la primera ocasió ha marcat el 1-0. A partir d'aquí el Felanitx ha passat a dominar el joc encara que fora crear ocasions clares de gol.
A la segona part el Felanitx ha sortit amb una marxa mes i ha aconseguit empat el partit als 2 minuts. A la següent jugada, expulsió d'un defensa de l'equip visitant. Pareixia que el partit es posava de cara, però el Felanitx no ha renunciat al partit i ha fet un esforç extra per seguir dominant el joc. Però els darrers 10 minuts han estat molt intensos amb ocasions clares pels dos equips i bones intervencions d'ambdós porters. En resum, resultat just que serveix per seguir imbatuts.