Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1969



La platja de sa Mesquida va ser l’escenari per dur a terme el primer torneig de futbol platja de Capdepera, que comptà amb la participació de les seleccions balears de futbol platja, masculina i femenina, el RCD Mallorca de veterans i un equip format per jugadors de la comarca.


Durant tot el dia el recinte va gaudir d'un gran ambient esportiu i es varen disputar quatre partits entre els diferents equips. Al matí va ser el torn de les fèmines, jugadores dels equip de futbol de Porto Cristo, i un combinat entre el Collerense i el Son Sardina. Al capvespre va tocar als equips masculins. Per part de l’Ajuntament de Capdepera, el regidor d’Esports, Pere Terrassa, i la regidora de Turisme, Mónica Viejo, varen lliurar un detall de la jornada als participants i col·laboradors.

El torneig de futbol platja ha estat una prova pilot de l’Ajuntament de Capdepera per aconseguir dos objectius: d'una banda, que l’any que ve s’hi jugui un campionat de Balears, i de l'altra, fer de cala Mesquida la seu del futbol platja balear. Des del departament de Turisme s’aposta també per aquesta iniciativa, adreçada a desestacionalitzar la temporada mitjançant l’esport.

El primer torneig de futbol platja ha estat organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, amb la col·laboració de Hotels Viva, Playas de Capdepera, Ajuntament de Son Servera, Associació Hotelera First Sun Mallorca i SG Eventos.