Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2478

 
Quatre parelles del Club de Pàdel de Capdepera van ser convidades per la federació austríaca, el president D. Michael Reinthaler és visitant assidu del nostre municipi, per representar al pàdel mallorquí al II OPEN D'AUSTRIA DE PÀDEL, que va tenir lloc al Club Sportanlage Bisamberg de Viena.

Parelles d'Àustria, Dinamarca, Alemanya, Txèquia i de Capdepera (Espanya) van ser les que van integrar el quadre final del torneig.

Les parelles formades per Jaime Brunet- Mateu Moll i Andrés Giraldez- Angel Flores van acabar la seva participació en els llocs cinquè i sisè respectivament després de cedir davant les parelles un i dos del rànquing austríac, que van ser les que van disputar la final i que la propera setmana podrem veure a Palma en el transcurs del World Pàdel Tour. Les altres dues parelles Toni Melis- Fausto Oviedo i Hernán Lazarte- Claus Riechers van jugar per millorar la seva classificació en el quadre B.

Aquesta participació en un torneig internacional fa que els nostres esportistes figurin per primera vegada en el rànquing oficial de la federació d'aquest esport que cada vegada té més practicants.


Mateu Moll Garau